Öne Çıkanlar Çanakkale haber

SAMSUN'DA TOPLAM 23 HAKİM VE SAVCI GÖZALTINA ALINDI
 SAMSUN'da Türk Silahlı Kuvvetleri'nde bir grup askerin darbe girişiminde askerlerle bağlantısı bulunduğu iddiasıyla 12 hakim ve 11 cumhuriyet

savcısı gözaltına alındı.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nde bir grup askerin darbe girişiminde askerlerle bağlantısı bulunduğu iddia edilen 12 hakim ve 11 cumhuriyet savcısı başlatılan soruşturma kapsamında dün gece polis tarafından gözaltına alındı. Toplam 23 kişi Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından İl Emniyet Müdrürlüğü'ne getirildi.

Gözaltındaki hakim ve savcıların sorgusu sürüyor.

SAMSUN'DA GÖZALTI SAYISI YÜKSELDİ.

darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınanların sayısı yükseldi. Vali Şahin, sosyal paylaşım sitesindeki hesabından yaptığı paylaşımda, "Samsun ilimizde FETÖ destekçisi 30 hakim ve savcı Başsavcılığımız gözetiminde göz altına alındı. Ayrıca Çorum Adliyesinde görevli bir karı koca hakim de 19 Mayıs İlçesi'nde göz altına alındı" dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.