Öne Çıkanlar SAFFET SANCAKLI TÜGİK
banner798

Samsun Valisi: Bu akşam kritik bir akşam

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Türk Silahlı Kuvvetleri'nde bir grubun yaptığı darbe girişimi ile yaşanan olaylarda şehit düşenlere Allah'tan rahmet, yaralananlara acil şifalar dileyerek "İnşallah bu ülke bu safrasından, bu ahlaksızlıklardan bu namussuzlar kurtulur. Her işte bir hayır vardır Anadolu'nun deyimiyle. Belki çok zor olan bir ayaklamayı farkında olmadan kendi elleriyle yapmış oldular. Tabi bunlar bir şekilde devreden çıkacak bu ülke hem demokratikleşme açısından hem özgürlükler açısından hem ekonomik açıdan gelişmiş ülkeler seviyesine çıkacak. Ben dün akşam özeli itibariyle Samsun halkına çok teşekkür ediyorum. Gerçekten gözlerimiz yaşardı. Herkes bayrağını aldı. Adeta yollar kitlendi. Çok olgun bir şekilde herkes meydanlara doluştu. Sabaha kadar kaldılar" dedi.

Bugün akşam 17.00'dan itibaren vatandaşların tekrar bayraklarını alıp meydanlara gelmesini isteyen Vali Şahin, "Sayın Cumhurbaşkanımızın da talebi telkini bu doğrultuda, Sayın Başbakanım zaten en son basın açıklamasında bunu vurguladı. Biz de kamu görevlileri, emniyeti, jandarması, MİT'i , savcılığı yani adliyedeki arkadaşlarımızla beraber meydanda olacağız. Akşam sabaha kadar meydanda nöbet tutucağız hepimiz. Zaten bu akşam kritik bir akşam. Bu akşamı aştıktan sonra inşallah ülke normal bir hayata dönecek. Ama kabullenemediğimiz bir şey yani bunu bir Türkiye'nin, Türklerin en kötü düşmanı bile olsa yapmayacak bir tarzda, ülkeye, ülke insanına, meclise çok kutsal gördüğümüz yerlere saldırılar gördü. Bu beynini, kafasını satmış kansız vicdansız insanlarda inşallah bir daha buralarda asla yer bulamayacaklar" diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
SamsunVali şahin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.