Öne Çıkanlar Kızılırmak Deltası Kuş cenneti Emirliğİ
banner798

Samsun Valisi Şahin : 24 saat sizlerin emrinizdeyiz

Samsun Valisi İbrahim Şahin, şehit aileleri, şehit yakınları, gaziler ve gazi ailelerine iftar yemeği verdi. İftar yemeği öncesi masaları tek tek dolaşarak şehit aileleri, şehit yakınları, gaziler ve gazi aileleriyle tokalaşarak yakından ilgilenen Vali Şahin, çocuklara da çeşitli hediyeler verdi. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şubesi Başkanı Ahmet Diril yemekte yaptığı konuşmasında, "Malumunuz olduğu üzere, vatan savunmasında canlarını vermekten imtina etmeyen aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin göstermiş oldukları eşsiz feragat ve fedakarlığın bu dünyada karşılığı bulunmamaktadır. Ancak kutsal değerlerimiz ve mukaddesatımız uğrunda verilen her can Allah'ımızın yüce katında kendi değerini bulmaktadır. Sayın Valim, aziz şehitlerimizin münevver yakınlarıyla, kahraman gazilerimiz ve değerli ailelerine Samsun Valiliği, Garnizon Komutanlığı ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde yapılan yakın ilgi ve alakanın idrakinde olarak sizlere minnet ve şükran duygularımızı ifade etmek izteriz" dedi.

Vali İbrahim Şahin'de iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, bugünün kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Biliyorsunuz, Türkiye Cumhuriyeti zor bir süreçten geçiyor. Son günlerde maalesef şehit sayımız arttı. Ama bilin ki, bunun sonu gelecek. Özellikle kararlı duruş, bu konudaki çaba ve yapılan mücadele bu terör örgütlerinin sonunu getirecektir. Ama bilelim ki, bu ülke toprakları çok zor elde edildi ve bizleri bu yüzden sürekli dış güçler zorlamaktadır. Yapılması gereken şey, elbette ciddi, diri ve mutlak bir mücadeledir. Bunun da en somut örneğini siz şehit ailelerinde görüyoruz. Sizler en yakınlarınızı toprağa veriyorsunuz. Bilin ki, 24 saat sizlerin emrinizdeyiz. Siz vücudunuzun, canınızın bir parçasını toprağa koyuyorsunuz. Sizler bayrağımızın dalgalanması adına çok ciddi mücadele veren ve sonra şehit olan yavrularınızın aileleri, anne babalarısınız. Onun için sizler çok kıymetlisiniz. Diğer taraftan gerek devlet adına, gerek Cumhurbaşkanlığımız ve hükümetimiz adına ilin valisi olarak sizleri misafir etmek benim için büyük bir onur ve gururdur" dedi.

Vali İbrahim Şahin, yemek sonrası yemeğe şehit aileleri, şehit yakınları, gaziler, gazi aileleri ve çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi. İftar yemeğine Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şükrü Eken, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ercan Yaşin, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Albay Murat Özer ve protokol üyeleri katıldı.




Anahtar Kelimeler:
SamsunVali şahin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.