Öne Çıkanlar master Doluluk oranı
banner798

Samsuntekhaber.com Samsun'da Önemli Haber Partalı Olma Yolunda
banner852
Samsun'da kısa bir süre önce yayın hayatına 'merhaba' diyenSamsuntek Haber sitesi Samsun'un marka siteleri arasında olma yolunda önemli başarılara  imza atmayı başardı

Siyasetten, ekonomiye, spordan, sağlığa, asayiş haberlerinden, kent kültürüne, makalelerden, özel röportajlara kadar her alanda Samsun'a hizmet etmeyi yeğleyen Samsuntek Haber güçlü ekibi ve ajans haberciliğini de yerele indirgeyerek farklı bir yayın politikası izlemeye devam ediyor. Samsun ve tüm ilçelerinde yarattığı ciddi  habercilik anlayışı, tarafsız ve objektif çizgisiyle okurlarına güven veren samsuntek haber.samsun haberleri konusunda da aranılan sitelerin başında gelmeye devam ediyor.

Türkiye'nin 3. büyük yerel medyası olma özelliğine sahip Samsun'da gerek internetten gerekse sosyal medyadan haberleri daha çok okuma alışkanlığı kazanan Samsunlular, özellikle özgün ve çarpıcı haberlere de çok daha fazla prim veriyor. Hal böyle olunca internet siteleri arasında yaşanan kaliteli habercilik anlayışı meslektaşlarımız arasında rekabeti kaçınlmaz kılıyor. 3 yıl içinde sektörün şehrimizde çok daha fazla geliştiğini ve gelecek vaad ettiğini söylemekte yanlış olmayacaktır.

Samsun'da internet haberciliğine farklı bir bakış getiren ve Samsun haberleriyle bundan sonra da değişik ve çarpıcı projeleriyle Samsun'da adından sık sık söz ettiren bir site olma yolunda koşar adımlarla ilerleyecek olan samsuntekhaber.com, toplumsal olaylara daha fazla duyarlı, sosyal sorumluluk projelerini destekleyen ve şehrin kalkınmasına ve gelişmesine büyük katkı sağlamaya devam edecek.

Son Dakika Samsun Haberleri'nin yanı sıra ulusal haberlere de sitesinde yer veren, bununla birlikte milli birlik ve beraberlik anlayışından asla ödün vermeyecek olan samsuntekhaber.com haber sitesi Ulu Önder Atatürk'ün bizlere emanet ettiği güçlü Türkiye yolunda kendi inandığı bedeli ülkesi için ödemeye devam edecektir.

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun Haber
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876