Öne Çıkanlar Ayasofyai Kebir Camii Yaban keçisi
banner797

Tehlike saçan metruk binalar yıkılıyor
Terme İlçesi'nde metruk halde bulunan ve vatandaşlar can ve mal güvenliğini tehdit eden kullanılamaz durumdaki terk edilmiş yapılar, gelen talepler doğrultusunda tek tek tespit edilip, zabıta nezaretinde yıkımı gerçekleştiriliyor. Kaderine terk edilmiş metruk yapıları tespit eden Terme Belediyesi, bina sahipleri ile iletişime geçerek, yapılan görüşmelerin ardından binalara yıkım işlemini uyguluyor. Belediye son olarak merkeze bağlı Yeni mahalle'de bulunan metruk binaları yıktı.

Terme Yeni Mahalle Muhtarı Mehmet parlak ile yıkım yapılan alanda incelemelerde bulunan ve konuya duyarlılığından dolayı teşekkür eden Terme Belediyesi Zabıta Müdürü Mesut Şahin, "Özellikle uyuşturucu madde bağımlıları tarafından kullanıma açık olan metruk binalar tespit edilerek gerekli işlemleri hazırlıyor ve yıkımını gerçekleştiriyoruz. İlçemiz metruk yapılardan arındıkça, hem vatandaşımız rahat nefes alıyor, hem de görüntü kirliliğinin önüne geçiyoruz. Belediye Başkanımız Şenol Kul'un talimatlarıyla vatandaşlarımızın huzurunu ön planda tutuyoruz. Bu binalar, vatandaşlarımız için can güvenliği riski oluşturduğu gibi, mahallelerde görüntü ve çevre kirliliği oluşturuyor. Halkımızın huzur ve güvenlikleri yanında şehrin değişim ve gelişimi için çevrelerindeki bu tür binaları bizlere bildirmelerini istiyoruz" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.