Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

Tenis Kulübü’nden Yaz Okulu çağrısı

Samsun Tenis Kulübü 5- 14 yaş grubu çocuklara yönelik olarak düzenlenen program kapsamında tenisin yanı sıra yüzme, basketbol, resim gibi branşlarda da eğitimler verilecek.

Yaz Okulu'nun 3 ayrı yaş gurubunda düzenleneceğini belirten Samsun Tenis Kulübü Antrenörlerinden Hüseyin Çelebi, "5-7, 8-10 ve 10-14 yaş grupları oluşturulacak. Sabah 10.00'da program başlayacak. Saat 17.00'de tamamlanacak. Hafta içerisinde bu program kapsamında katılımcılarla tenisin yanı sıra, İngilizce, ilk yardım, basketbol, satranç, yüzme, eğitsel oyunlar, sinema gibi branşlarda faaliyetler yapılacak" dedi.

Çelebi, Yaz Okulu süresince doktor, yemek ve servis hizmetlerinin de verileceğini sözlerine ekleyerek, tenis eğitimini İrem Gölgelioğlu, Mehmet Ali Güven, Can Göktaş, Adem Yeniçırak, Kadir Eker, Fatih Akın, Pınar Önder ve Nur Köse'den oluşan ekiple birlikte vereceklerini de vurguladı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.