Öne Çıkanlar Çanakkale haber

Terme Belediyesi camilere katkı sağlıyor

Terme Belediyesi parklar ve okul bahçelerinde yaptığı çevre düzenlemesi ve yenileme çalışmalarını cami bahçelerinde de yürütmeye devam etitği belirtildi. Belediye ekipleri çalışmalar kapsamında ilçenin Söğütlü, Muratlı, Kumcağız, Kesikkaya, Altunlu, Yeni Camii, Şehyli, Mescitli, Çay ve Fenk mahallelerindeki camilerde çevre düzenlemeleri ve çeşitli inşaat çalışmaları gerçekleştirdi. Çalışmalarda bu zamana kadar yaklaşık olarak 5 bin metrekare parke taş düzenlemesi ve 500 metrekare alanda da baskı beton inşaatı tamamlandı.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, "Belediye olarak sadece büyük işleri yürütmüyor, tarihi sorunlara çözümler buluyoruz. Öte yandan gerekli düzenlemelere ihtiyaç duyan cami bahçelerimizle birlikte, eğitim yuvalarımız okullarımız ve parklarımızda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Camilerimizin belirli periyotlarla sürekli temizliğinin yanı sıra şadırvanı, tuvaleti ve çevre düzenlemesi ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında önemli çalışmalar yürütüyor, geniş bir hizmet yelpazesinde yatırımlarımızı gerçekleştiriyoruz" dedi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.