Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner797

Terme'de camilere Ramazan temizliği
 SAMSUN'un Terme İlçe Belediyesi'ne bir vatandaş tarafından bağışlanan temizlik aracı ve ekipmanlarıyla ilçedeki camilerde temizlik çalışmaları yapıldı.

Hayırsever bir vatandaş tarafından Terem İlçe Belediyesi'ne bağışlanan temizlik aracı ve ekipmanları Ramazan Ayı'nda kullanılmaya başlandı. Belediyenin temizlik ekibi Ramazan ayı nedeniyle camilerdeki temizlik çalışmalarına hız verdi. Tarihi Terme Pazar Cami'nde yapılan temizlik çalışmasını Terme Belediye Başkanı Şenol Kul da yerinde inceledi.

Bağışta bulunan hayarseverede teşekkür eden Başkan Kul, "Ramazan ayı bir rahmet ayı ve kirlerden arınma ayı olarak insanlar ibadethanelere koşarlar. Biz de belediye temizlik işleri birimimiz ile ibadethanelerde daha hijyenik bir ortamın oluşması için bu girişimi yaptık. Bir hayırsever vatandaşımızda bizim projemize sponsor oldu ve ekiplerimizle birlikte şimdi camilerimiz daha temiz ve ışıl ışıl olarak mis kokacak. Camilerde temizlik yapan ekibimiz kapsamlı bir temizlik yaparak vatandaşın rahat ve temiz bir ortamda ibadet etmiş olacak, bizler de buna katkı sağladığımız için mutluyuz. İlk etapta Ramazan ayı boyunca camiler hızlı bir şekilde elden geçirilip temizlenecek ve ibadethanelere yönelik bu çalışmalarımız devam edecek" dedi.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.