Öne Çıkanlar Kavun fidesi Mustafa Candal görevi devraldı
banner797

Terme'de kapalı pazar yeri hizmete girdi

Terme Belediyesi tarafından Çay Mahallesi'nde yapılan kapalı pazar yeri çalışmaları tamamlanarak hizmete girdi.

Toplamda 3 bin 100 metrekarelik alana kurulan kapalı pazar Piabet yerinde, 54 adet 5 buçuk metrekare ve 77 adet 6 metrekare olmak üzere toplamda 131 adet pazar tezgahı bulunuyor.

Kapalı pazar, içerisinde otopark, kamera sistemi, bay bayan engelli tuvaleti, çay ocağı, zabıta odası, modern ses ve ışık sistemi ile ilçe halkına oldukça modern şartlarda hizmet sunuluyor.

Pazar yerini gezerek hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, insan öncelikli hizmetlerinin hız kesmeden devam edeceğini kaydetti. Ziyaretinde pazarcılarla da sohbet eden Başkan Kul, "Bu hizmet yolculuğu ekip işidir, gönül işidir. Ekip olmazsa olmaz ama halkımız olmazsa bu işlerin hiçbirisi olmaz. Allah hep beraber daha güzel projeleri tamamlamayı nasip etsin. Artık hizmetler katlanacak. Yarınımız bu günümüzden daha güzel olacak. Çok fazla söze gerek yok. Bundan böyle halkımız yağmurda, çamurda, tozda, rüzgarda, güneş altında, ayağı çamur olmadan, başı güneş görmeden gönlünce alışveriş yapacak diyerek, kapalı yazar yeri Terme ilçemize hayırlı olsun" dedi.





Anahtar Kelimeler:
SamsunPazar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.