Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

TÜRKAV Bafra Şubesi İftarda Buluştu
Çok sayıda Vakıf üyesi müdür, müdür yardımcısı, yönetici, daire amiri, stk başkan ve yöneticisi, sendika başkan ve yöneticisinin katıldığı proğramda Türkav Bafra Şube Başkanı Gıyas VAROL konuşmasında;

‘’Değerli Dava Arkadaşlarım, Gönül Dostlarım, Sivil Toplum Kuruluşlarımızın Kıymetli Başkan Ve yöneticileri TÜRKAV Bafra Ailesinin hazırladığı Geleneksel İftar programımıza katılmanız bizleri ziyadesiyle onurlandırmıştır. Hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.
Bu programın hazırlanmasında katkıda bulunan Başta TÜRKAV Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Davamızın Gizli Kahramanları arkadaşlarıma Bizleri bu göreve layık gören siz değerli Üyelerimize bizleri hiç yalnız bırakmayan gönül dostlarımıza dava arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyorum.
Bugün ülkemizin içinde bulunduğu, başta terör belası olmak üzere, ekonomik, sosyal, siyasi, kültürel ve toplumsal olumsuzluklar herkesi olduğu gibi kamu çalışanlarını da etkilemiştir.

Özellikle Türk Milliyetçiliği Ülküsüne İnanan Kamu Çalışanları, kimsesizliğe itilerek, yıpratılmak, sindirilmek, , korkutulmak istenilmiştir.
Milliyetçi Kamu çalışanlarının tamamına yakını; ya soruşturma geçirmiş, ya cezalandırılmış; ya görevden alınmış; ya merkez ilçede, ya il içinde görev yeri değiştirilerek sürülmüş; ya da emekliye zorlanmıştır.
Bu dönemde adam kayırmanın destanı yazılmış, Türk milletinin adalet, hak, hukuk, eşitlik duyguları erozyona uğratılarak, Türk Milletinden intikam alınmıştır. Devletin omurgası olan kamu çalışanlarının onurları, ayaklar altına alınmış. İnsanlık gururlarıyla alay edilmiştir. Kamu çalışanlarının çalışma azmi, şevki, , isteği, sevinci yok edilerek; devlet çarkının kilitlenmesi amaçlanmıştır.

Bizler, Türk Milliyetçileri, İlahi Kelimetullah Ülküsüne İnananlar, Devletimizi Milletimizi ve Dini İslami canımızdan aziz bilip, onun sonsuza kadar var olması için her türlü zorluğa rağmen fedakârlığı hazırız.

“Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır.” anlayışıyla Atatürk’ün ilkelerine; Başbuğumuzun da ülkülerine sevdalıyız.
“Önce Ülkem” diyenler, bu sürgünlerin, kıyımların, haksızlıkların, adaletsizliklerin elbette hesabını soracaklardır.
“Gözyaşlarının dindiği, fakirlerin sevindiği, açların doyduğu, karnı tok, sırtı pek olanların, açlık ve yoklukla sınandığı, yüzlerin güldüğü, gönüllerin şenlendiği, evlerimize rahmet, bereket ve huzurun yağdığı
dostluğun, kardeşliğin pekiştiği; birliğin, beraberliğin geliştiği; hayat bulduğu mübarek bir ayın içindeyiz.

Bugün insanlık, Kur’an-ı Kerim’in nuru ile aydınlanmaya, İslam’ın ruhu ile şereflenmeye, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV)’in sünneti ile kurtuluşa ermeye muhtaçtır.

İçinde bulunduğumuz şu Mübarek Ramazan ayında dahi durmayan terör iğrenç yüzünü her fırsatta göstermekte polislerimiz ve askerlerimiz şehit edilmektedir. Dünya kamu oyunda ülkemiz yalnız bırakılmaya çalışılmaktadır.


Nusaybin de Cizre’de Anakara’da İstanbul’da vatanın her köşesinde her gün yapılan bu saldırıları şiddet ve nefretle kınıyoruz,

Ülkemizin teröre karşı yürüttüğü bu kutsal mücadelede vatan toprakları için, bizler için dini İslam için bu mübarek ayı, geceleri ve gündüzleri huzurla geçirelim diye genç yaşlarında kara toprağa düşen şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Aileleri, yakınlarına ve Türk milletine bir kez daha baş sağlığı dileklerimi iletiyorum. Bu mücadelede yaralanan ve gazi olan yiğitlerimize acil şifalar diliyoruz.

İslam coğrafyasını saran ateşin bir an önce dinmesi. Doğu Türkistan’da, Bayır Bucakta Tuzhurmatu’da, Musul’da, Kerkük’te, Erbil’de, Batı Trakya’da, Orta Avrupa’da dünyanın dört bir köşesinde. Türk ve Müslüman kardeşlerimiz üzerinde oynanan oyunların bozulması, Müslümanların kan ve gözyaşı üzerine yapılan plan ve projelerin çökmesi. bilerek veya bilmeyerek kirli oyunların içinde olanların gerçekleri görmesi bu mübarek günlerde Yüce Yaradan’dan en büyük dileğimizdir.


UNUTMAYALIM Kİ……

Türkavlı olmak bir duruşun adıdır. Türkavlı olmak bir inancın adıdır.
Türkavlı olmak özverinin mücadelenin adıdır. Türkavlı olmak hakkın, adaletin adıdır.
Bu itibarla hepinizi en samimi duygularımla selamlar, saygılar sunarım.’’ Dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.