Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner798

Üç mahalle iftar sofrasında bir araya geldi



İlkadım Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve Ramazan ayı boyunca devam edecek olan 'Komşu İftarları' organizasyonu kapsamında İstasyon, Kılıçdede ve Bahçelievler Mahallesi sakinleri bir araya gelerek iftar yaptı. İftar programına katılan İlkadım belediye Başkanı Erdoğan Tok, vatandaşlarla tek tek sohbet etti.

Komşu İftarlarının sadece fakir sofrası olmadığını 7'den 70'e herkesin kucaklaştığı masalar olduğunu ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "İlkadım'da Ramazan her yıl daha güzel geçiyor. Çünkü kardeşliğimizi her yıl daha büyük paylaşıyoruz. Her yıl daha kalabalık oluyoruz. Komşu iftarlarımızın ilk senesinde vatandaşlarımız kurulan bu masalara oturmaktan çekiniyorlardı. Acaba bir fakirin garibanın hakkını yer miyim diye. Bu sofralar zengini, fakiri buluşturmak için kurulan masalar. Bu sofralar bizlerin hep bir arada bir bütün olarak kalmasını sağlayan masalar. Bizler zaten İlkadım Belediyesi olarak ilçemizde bulunan ihtiyaç sahiplerimize her akşam sıcak yemeklerini, erzaklarını ve daha nicelerini gönderiyoruz. Yıllar geçtikçe halkımızın bu sofraların kardeşlik sofrası olduğunu anladı ve her sene daha kalabalık daha coşkulu oluyor komşu iftarlarımız. Biz belediye olarak geçen sene başlattığımız özel paketler halinde halkımıza sunduğumuz iftar yemeği uygulamamız İlkadımlılardan da büyük beğeni topladı" diyerek sözlerine şöyle devam etti:

"Vakumlu otomatik paketleme makinesiyle hijyenik bir ortamda paketlenen yemekler termos yemek kaplarıyla uzun süre boyunca sıcaklığını koruyor. Tatlısından çorbasına tüm yiyeceklerin özel bir kutuda servis edilmesinin yanında, sıra bekleme sıkıntısı olmadan masalarda hazır bir şekilde bulunuyor. Bu uygulamamız sayesinde vatandaşlarımız iftar yemeğini alırken kuyrukta beklemiyor. Vatandaşımız, orucunu açmak için sıra beklemeden ezanın okunmasını bekliyor. "







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.