Öne Çıkanlar Doluluk oranı Midye
banner867

ÜNİVERSİTENİN 'MOBİL HAVA KİRLİLİĞİ ÖLÇÜM ARACI' YENİLENMEYİ BEKLİYOR
banner852
Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Bahtiyar Öztürk, "Bu cihazların yenilenmesi gerekiyor ya da takviye yapılması gerekiyor. Biz bununla ilgili çalışmalarımızı ve projelerimizi önümüzdeki dönem için rektörlüğümüze sunduk. Aracımız şu an fakültemizin önünde" diye konuştu.

OMÜ Mühendislik Fakültesi alanı içerisinde bulunan ve zaman zaman ilçelerde hava kirliliği ölçümü yapan 'Mobil Hava Kirliliği Ölçüm Aracı'nın uzun süredir kullanılmamasıyla ilgili olarak Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Bahtiyar Öztürk, açıklamalarda bulundu. Aracın kullanıldığını belirten Prof.Dr.Öztürk, şöyle dedi:

"Bu aracımızı bir laboratuvar olarak düşünülmesi gerek ve laboratuvarlarda bazı cihazların standartlar gereği belli bir süre sonra özelliğini yitiriyor. Yenilenmesi gerekiyor ya da takviye yapılması gerekiyor. Şu an fakültemizin önündedir ve çalışma yapılacağı zaman aktif olarak hizmet vermektedir. Biz bununla ilgili çalışmalarımızı ve projelerimizi önümüzdeki dönem için rektörlüğümüze sunduk. Üniversitemize ait olan 'Mobil Hava Kirliliği Ölçüm Aracı'yla eğitim alan öğrencilerimize alanda uygulamalar ve çalışmalar yaptıracağız. Önceden de oluyordu yine olacak. Öğrencilerimiz alanda çalışmalar yapacak. İlçelerimize gidecek ve orada eğitimlerini yerinde deneylerle elde edecekleri verilerle almış olacak."


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876