Öne Çıkanlar Can bafra belediyesi
banner798

Vali Şahin sevgi evlerindeki çocuklarla iftar yaptı

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı sevgi evlerinde devlet korumasında kalan çocuklar için düzenlenen iftar yemeğine katıldı. İftar öncesi vali Şahin, çocuklara bisiklet hediye etti.

Vali Şahin, daha sonra çocuklarla birlikte iftar yaptı. İftar sonrasında Vali Şahin, çocuklarla sohbet edip ilgilendi. Vali Şahin, çocuklarla birlikte beraber iftar yaptığı iftarın en güzel iftar sofrası olduğunu belirterek "Onlarla ramazanın bereketini ve lokmamızı paylaştık. Çocukların aile ortamında, hayatı her yönüyle tam öğrenerek geleceğe nasıl hazırlandıklarını, onların geleceğe dair fikirlerini, hayallerini düşüncelerini öğrenmek istedik, bizimle paylaştılar. Hepsinin güzel hayalleri var, inşallah gerçekleşecek de. Bunları da onlardan duymak, dinlemek bizi mutlu etti. Hepsine çok teşekkür ediyorum" dedi.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.