Öne Çıkanlar istanbul Salı

Vali Tavlı, Kurban Bayramında, Palaş'ın ailesini ziyaret etti

Samsun Valisi Orhan Tavlı, Garnizon Komutanı Gazi Tümgeneral Davut Ala, Atakum Kaymakamı Kemal Yıldız, İl Müftüsü Seyfullah Çakır ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şubesi Başkanı Ahmet Diril ile birlikte Kurban Bayramı münasebetiyle Şehit Uzman Çavuş İsmail Palaş'ın babası Adem Palaş ve annesi Nuran Palaş'ı Atakum'daki evlerinde ziyaret etti.

Şehit ailesinin Kurban Bayramı'nı kutlayan Vali Tavlı, şehitlerin kanlarının asla yerde kalmayacağını ve onların emanetleri olan ailelerine her zaman devletin yanında olacağını söyledi.

Şehit Uzman Çavuş İsmail Palaş'ın babası Adem Palaş ve annesi Nuran Palaş ise Vali Tavlı ve beraberindekilere ziyareti için teşekkür ederek duygulandıklarını ifade ettiler.

Ziyaretin ardından Vali  Orhan Tavlı ve heyeti şehit aileleri ile sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.