Öne Çıkanlar Veysel Eroğlu Çanakkale
banner867

VEKİL KÖKTAŞ SALI PAZARINDA İFTARA KATILDI
banner852

AK Parti Samsun İl Başkanlığı ve AK Parti Salıpazarı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programı Gökçeli Meydanında AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Salıpazarı Kaymakamı İskender Çolak, AK Parti Salıpazarı İlçe Başkanı İsmail Yaman, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Sivil Toplum Kuruluşları Başkan ve Temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları, mahalle başkanları, teşkilat üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

İftar sonrası bir konuşma yapan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Sözlerime başlamadan önce bizim burada rahat, huzurlu, güven içinde iftar yapabilmemizi sağlayan, bu uğurda canları feda eden aziz şahitlerimizi rahmet ve dualara anıyorum. Ailelerine başsağlığı ve sabırlar dilerken, yine bu uğurda yaralanan kardeşlerimize de Allah'tan acil şifalar diliyorum.

Rabbimize binlerce şükürler olsunki bir mübarek Ramazan ayına daha sizlerle birlikte ulaştık. Her yıl olduğu gibi bu yılda sizlerle yine aynı iftar sofrasında olmanın manevi huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

3 Kasım 2002 seçimlerinden itibaren Salıpazarı her zaman yanımızda dik dik durdu, güven ve desteğini verdi. AK Parti hükümetleri olarak bizlerde gece gündüz çalışarak her ilçemize olduğu gibi Salıpazarımıza da hizmet götürmeye, yatırım yapmaya, proje üretmeye gayret gösterdik. "O günkü Salıpazarı nere, bugünkü Salıpazarı nere" çok şükür AK Parti ile arasında çok çok büyük fark var, bunu sizler çok iyi biliyorsunuz. Yeterli mi, değil tabiki! ama yine sizlerin güven ve desteği ile ilçemizi daha da güzelleştirmeye, hizmet yapmaya devam edeceğiz.

Biz bu çalışmaları yapıyoruz fakat bizim gücümü aldığımız bir yer var. O da aziz Türk Milleti. Biz çok güçlü ve şanlı bir milletiz. Fakir fukarasına bakan, müslüman kardeşine her zaman yardım elini uzatan, ekmeğini, sofrasını, mutluluğunu paylaşan, bölen bir milletiz. Milletimiz yardım için herşeyini böler, fakat bir şeyin bölünmesine müsade etmez. O da 780 bin km vatan toprağı.

Onun için terörle mücadelemiz dağdaki, şehirdeki en son terörist yok edilinceye kadar aynı kararlılıkla devam edecektir.
Bu düşünceler içinde yaklaşan Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı tebrik ediyor, sizleri Allah'a emanet ediyorum. "


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876