Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner798

Vekil Köktaş "Tirit Yemeği" Programına Katıldı

Atakum Kavaklılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen "Tirit Yemeği" Atakum Kültür ve Eğlence Merkezi'nde yapıldı.

Gerçekleşen programa AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Kavak Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Op. Dr. Yılmaz, yönetimleri ve üyeleri ile davetliler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Atakum Kavaklılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Altan Sökmen, geceye katılan herkese teşekkür ederek, son günlerde yaşanan hain terör olaylarında yaralananlara acil şifa, şehitlere Allah'tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diledi.

Sözlerine Ankara ve Diyarbakır'da yaşanan menfur saldırıları kınayarak başlayan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ise, "Ankara'da yaşanan patlamanın olduğu saatten 3 dakika öncesinde bende aracımla o yoldan geçtim. Katıldığım bir program dönüşümüzün ardından 2-3 dakika sonrasında patlama meydana geldi. Üzüntülüyüz, acımız büyük. Terörün kimi, ne zaman hedef alacağı, hangi adreste olacağı belli olmuyor. Terörü yapanların dili, dini, ırkı olmadığını yıllardır söylüyoruz. Bundan önce de yine Ankara Tren Garı'nda, İstanbul Sultanahmet'te, Şanlıurfa Suruç'ta yapılan hain saldırılarda vatandaşlarımız hayatlarını kaybetti, güvenlik güçlerimizi şehit verdik. Bir kez daha Gorabet yaşanan hain terör olaylarında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza, şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Yaralılarımıza Rabbim acil şifalar versin.
Terör, kimden, nasıl gelirse gelsin, hangi milliyetten, hangi ırktan olursa olsun her türlüsünü şiddetle lanetliyorum. Ülkemizi, aziz milletimizi ve demokrasimizi hedef alan bu hain terörist eylemlerini gerçekleştirenler ve azmettirenler asla amaçlarına ulaşamayacaklar. Devletimiz teröre ve teröriste destek olanlara gerekli cevabı en sert şekilde verecektir." dedi.

Kavaklıların birlik ve beraberlik adına güzel bir geleneği sürdürdüğünü de ifade eden Milletvekili Köktaş, "Bugün burada bir isim altında buluşmak bir bahane olabilir, fakat önemli olan dostluklardır, kardeşliktir, hasret gidermektir. Kavaklılar Federasyonu ve dernekleri olarak bu programları sizler düzenli olarak yapıyorsunuz, bizde çalışmalarımızdan fırsat buldukça katılmaya sizlerle biraraya gelip sohbet etmeye gayret gösteriyoruz. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin. Ülkemizi her türlü nifak, şer ve kötülükten korusun." diyerek sözlerine son verdi.

Program verilen ikramların ardından, yapılan dua ile sona erdi.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.