Öne Çıkanlar Samsun istanbul
banner797

Yakakent'ten Tuncay Ceylan aday adayı oldu

21 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlere MHP’den Yakakent Belediye Başkan Aday Adayı Tuncay Ceylan resmi başvurusunu genel merkeze yaptı.

Karadeniz Rumeli Dernekleri Federasyonu, Karadeniz Rumeli Dernekleri Federasyonu yönetim Kurulu üyesi, Bursa Türkiye Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu yönetim kurulu üyesi, Bafra Mübadele ve Balkan Türk Kültürü Araştırmaları Derneği Başkanı Tuncay Ceylan, MHP Yakakent Belediye Başkan Aday Adayı Tuncay Ceylan oldu.

MHP Yakakent Belediye Başkan Aday Adayı Tuncay Ceylan, MHP Genel Merkezi’nde Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’yiz ziyaret ederek, aday adayı olduğunu merkeze bildirdi.

Yakakent Belediye Başkan Aday Adayı Tuncay Ceylan, Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Merkez Yürütme Kurulu(MYK) üyesi Hüseyin Edis ile resmi başvurusunu paylaştı.

Anahtar Kelimeler:
Tuncay CeylanMHP
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Yakakentli 4 ay önce

Kim ya bu adam tanıyan var mı yakakent'te bir bağı var mı tepeden inme atamayla gelen bir aday adayı aday olsan ne olur öfkende kim sana oy verecek MHP ilçe teşkilatı bile seni kabul etmiyor. İyi ya eğer öyleyse memleketin en doğusundan birini getirsin başımıza belediye başkan adayları atasınlar hesabını sandıkta sorarız