Öne Çıkanlar master Doluluk oranı
banner867

Erdoğan'ın kızdığı gençler bakın kim çıktı?
banner852

 İstanbul Esenler'de toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Bahis Tayyip Erdoğan , Esenler'de AK Parti'li heyet ve korumalarıyla yürüyüş yaptığı sırada kafelerden birinde sigara içenlere rastladı. Bunun üzerine sigara içenlere 'Cezai müeyyidesi var' diyen Erdoğan, zabıtaların gelmesini istedi.



ERDOĞAN TEPKİ GÖSTERMİŞTİ



İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'ya bir süre daha talimat veren Erdoğan, 'Kapalı yerde sigara içiyor göstere göstere terbiyesizler. Cumhurbaşkanı'nı görüyor, hala içmeye devam ediyor' dedi.



TWİTTER'DAN PAYLAŞTILAR



Erdoğan'ın 'Terbiyesizler' dediği kişiler o anı fotoğraflayarak Twitter'dan paylaştı, gençlerden ikisinin CHP'li olduğu ortaya çıktı.



CHP Esenler Gençlik Kolu Başkanı Ozan Işık, Erdoğan'ın kendilerine tepki gösterirken çekilen fotoğrafını Twitter'dan paylaşarak 'Bize döndü el sallamadık ve sigara içen arkadaşıma 'kapalı alanda sigara içilmez' diye tepki gösterdi. Ona da karıştı' notu düştü. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876