Öne Çıkanlar Doluluk oranı Midye
banner867

Genel kurulda şerefsiz kavgası
banner852
TBMM Genel Kurulu'nda Ak Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık ve HDP Muş Milletvekili Ahmet Yıldırım arasında 'şerefsiz' tartışması yaşandı.



Hüseyin Kocabıyık’ın "Açıklamazsan şerefsizsin" dediği Ahmet Yıldırım, kürsüden "Şerefsiz sensin tamam mı? Utanmıyor musun?" diye karşılık verdi.



TBMM Genel Kurulu'nda 2016 yılı bütçe görüşmelerinde HDP Grubu adına konuşan Muş Milletvekili Ahmet Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'yla ilgili konuşurken, "Tapusu üzerinde değil ama kişisel banka hesaplarına aktardıkları vardır" dedi. Daha sonra AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı Cumhurbaşkanına söylenenlerden dolayı sataşma olduğu gerekçesiyle söz istedi. İsmail Kahraman’ın 2 dakika süre verdiği Naci Bostancı konuşmasını tamamladıktan sonra Ahmet Yıldırım konuşmak için yine kürsüye çıktı. AK Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık bu sırada Ahmet Yıldırım'a birkaç kez "Açıklamazsan şerefsizsin" dedi. Ahmet Yıldırım ise kürsüden "Şerefsiz sensin tamam mı?" Utanmıyor musun?" diye karşılık verdi. Yıldırım kürsüde "Hiçbir zaman kendime yediremeyeceğim cümleyi size iade ediyorum. Naci Bey keşke sözlerimi iyi dinleseydiniz. İkincisi sataşan arkadaşınızı susturmayı da göreviniz gereği bilseydiniz bari. Cumhurbaşkanının kendi ağzından söyleyeceğim. Şu alyansı çıkardı ve sermayem bu dedi. Bundan fazla bir mal varlığım olursa demekki çalmışımdır. 3 milyar dolar nereden geldi arz ediyorum" diye konuştuktan sonra yerine geçti. Bu sırada Ahmet Yıldırım’a AK Parti sıralarından "Şerefsiz" dendiği duyuldu. Bunun üzerine HDP sıralarından "Terbiyeli olun. Size iade ediyoruz" sözleri duyuldu.

Haber Ovası

Anahtar Kelimeler:
SamsunAnkaraGenel KurulTbmm
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876