Öne Çıkanlar Veysel Eroğlu Çanakkale
banner797

İL BAŞKANLARI 'KURULTAY' ÇAĞRISI YAPTI
banner852


MHP'li eski il ve ilçe başkanları, Ankara Anadolu Downtown Oteli'nde basın toplantısı düzenledi. MHP Samsun Eski İl Başkanı Ömer Süslü’nün de yer aldığı toplantıda değişimden yana olan yöneticiler adına basın açıklaması yapan Yılmaz, "Yargıtay kararıyla MHP’de yapılması planlanan olağanüstü kurultayın önünde hiçbir engel kalmamıştır. Yazılı ve görsel basın ile sosyal medyada her ne kadar kargaşa havaları estirilse de bizce her şey nettir." diye konuştu.

YÜZYILIN DEMOKRASİ MÜCADELESİ
Ülkücülerin "yüzyılın demokrasi mücadelesini" verdiğini belirten Yılmaz, 1 Kasım seçimleri ile yaşanan hayal kırıklığının camiada sarsıntıya ve hüsrana sebep olduğunu ve beraberinde derin sorgulamaların önünü açtığını söyledi. Yılmaz, Yargıtay kararıyla MHP’de yapılması planlanan olağanüstü kurultayın önünde hiçbir engel kalmadığını belirterek, şöyle devam etti:"Önceleri Yargıtay kararına saygı duyacaklarını beyan edenlerin, bu onama kararı karşısında farklı arayışlara girmeleri manidardır. Hal böyleyken, her şey apaçık ortada iken 19 Haziran tarihli kurultay çağrısını tanımamak haksızlıktır, hukuksuzluktur, ülkücü iradeye güvensizlik ve saygısızlıktır. Yazılı ve görsel basın ile sosyal medyada her ne kadar kargaşa havaları estirilse de bizce her şey nettir. Kanunlardan aldığı yetki çerçevesinde, olağanüstü kurultay toplanmasında tek yetkili olan çağrı heyeti, 19 Haziran 2016 tarihinde Ankara Büyük Anadolu Oteli'nde kongre yapılmasına ilişkin davette bulunmuştur. "Yüksel Yılmaz, kardeşlik hukukunu yeniden temin edeceklerini vurgulayarak, "Bu davet aynı zamanda son seçilmiş teşkilat başkanları olarak bizim de çağrımızdır" ifadesini kullandı.

19 HAZİRAN DÖNÜM NOKTASI OLACAK
"Artık ülkücü irade ile inatlaşmaktan, ülkücüyle bilek güreşi yapmaktan vazgeçilmelidir" diyen Yılmaz, 19 Haziran'ın bir dönüm noktası olacağını iddia etti.Yılmaz, şunları kaydetti:"19 Haziran, teşkilatların kapısına kilit vuran değil, teşkilatları büyütecek, yetkili ve etkili kılacak zihniyetin hakim olacağı gündür. 19 Haziran, her olağanüstü büyük kongre dönemindeMHP genel başkanlığına aday olan birbirinden değerli mümtaz şahsiyetlerin CIA ajanı, KGB ajanı, MOSSAD ajanı, okyanus ötesinin uzantısı ve bu dönemde moda tabirle paralelci gibi iftiralara uğratılmasının, dışlanmasının, yok sayılmasının sona ereceği gün olacaktır."Kaynak: İl başkanları 'Kurultay' çağrısı yaptı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876