Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner798

MERAL AKŞENER UMUT OLDU

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Eski İl Başkanı Ömer Süslü, MHP’nin kongresiyle ilgili yaşanan gelişmeleri sert bir dille eleştirdi. Türk milletinin tarihi boyunca çok badireler atlattığını belirten Ömer Süslü, “Çok büyük zaferler kazandığı gibi, çok acı mağlubiyetler de yaşamıştır. Lakin AK Parti döneminde olduğu kadar hiç bir dönem bu kadar aşağılanmamış, hiç bu kadar aciz içerisine düşürülmemiştir. İşin daha acı olan boyutu ise milletimiz hiç bugün olduğu kadar teslim alınamamış, sessiz kalması sağlanamamış, kendisini bu kadar çaresiz hissetmemiştir. Üzülerek belirtiyorum ki milletimizin başına gelecek vardır ve böyle devam ederse o gün çok büyük sıkıntılarla yüzleşmek zorunda kalmamız da kaçınılmazdır” dedi.

MERAL AKŞENER UMUT OLDU

Değişimin ülkemiz için şart olduğuna dikkat çeken Süslü, “Duruma bu minvalden bakınca MHP'de ki değişim hareketini bir kere daha okumak, daha derinden irdelemek ve çok daha iyi anlamak gerekir. Meral Akşener'li yönetimsel anlamda değişim, fikri anlamda gelişim hareketi, bu kötü gidişe dur demek isteyenlere umut, milletimizinse silkinip kendisine gelmesine vesile olmuştur. Üzerimize oynanan oyunları bozmak işte tam da bu noktada tavır almakla mümkün olacaktır. Türk Milleti İslam inancı gereği kadercidir ama üzerine oynanan oyunlara kader diyerek bu güne kadar hiç razı olmamıştır” diye konuştu.

TÜRK MİLLETİ TESLİM OLMAZ

Ömer Süslü açıklaması şu ifadelerle son verdi; “Türk Milleti oyun kuruculara teslim olmaz, bugüne kadar olmamıştır, bugünden sonra da teslim olmayacaktır. Hiçbir güç Türk milletini teslim almaya yetmeyecektir. Oyunu bozacağız teraneleriyle ortaya çıkıp AK Parti'nin değirmenine su taşıyanlarda elbet bir gün yaptıkları hatayı anlayacak ve bu Necip Milletten af dileyeceklerdir. İnanıyorum ki milletimiz engin hoşgörüsüyle onları yine affedecektir fakat umarım o gün kendileri için çok geç olmaz. Yoksa Türk milleti yeni bir yol bulmakta, yeni bir iz çizmekte çok hünerlidir. Daha önce yapmıştır, bundan sonra da yapacağı bir gerçektir”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.