Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner867

MHP Samsun İl Kadın Kolları İstifa Etti
banner852

Türkiye geneli imza veren teşkilatlarına görevden alınmasına tepkiler çığ gibi büyüyor. Samsun il teşkilatının da alınmasından sonra Samsun’da da sular durulmuyor. Dün de MHP Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Şimşek, MHP İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte istifa ettiğini açıkladı.

BU KARARI YÜREKLİ İNSANLAR ALABİLİR

Yaklaşık 1 yıldır Samsun İl Kadın Kolları Başkanı olarak ekibiyle birlikte çalıştığını belirten Hatice Şimşek, “Bu karar, makam ve mevki önceliği olmayan, kişisel ikbal beklentisi bulunmayan bencil ve şahsi düşünceden uzak, Deneme Bonusu ancak sorumluluk sahibi yürekli insanların verebileceği karardır. Büyük bir gururla görev yaptığım MHP İl Kadın Kolları görevimden istifa ederek ayrıldım. Davam ve mücadelemden vazgeçmem asla söz konusu değildir. Ben yine bu davanın içinde olacağım. Görevim esnasında bana desteklerini esirgemeyen özellikle Samsun Eski İl Başkanı Ömer Süslü ve yönetimine, kendi yönetimime ve tüm dava arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876