Öne Çıkanlar Bafra Belediye Başkanı Mustafa Candal
banner797

Ufuk Saral, Ak Parti İl Başkanı Köse’ye ziyaret

Ak Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Ufuk Saral, Ak Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse’yi makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ak Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Ufuk Saral, Ak Parti il Başkanı Mehmet Köse’ye ziyaretinde, İlçe Merkezinde yaptığı ziyaretler hakkında bilgi vererek, “ Ak Parti ailesi içinde olduğumdan dolayı mutluluk duyuyorum. Bafra için oluşturduğumuz genç ve dinamik kadrolarla, yeni projeler üreterek hayata geçirmek için sabırsızlanıyorum. Şahsıma ve ekibime görev verildiği süreç içerisinde ekibimle canla başla çalışacağım. “ dedi.

Ufuk Saral,” Aday Adaylığı sürecimde seçilmezsem, partim için yaptığım projeleri arkadaşlarımızla paylaşmaya hazırım.” Şeklinde konuştu.

Ak Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse ise, Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Ufuk Saral’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Baş başa gerçekleşen toplantı sonrası Ufuk Saral ile Ak Parti il Başkanı Mehmet Köse günün anısına hatıra fotoğrafı çekindi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.