Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

1930 BAFRA SPOR STANT AÇTI
Konu ile ilgili açıklama yapan 1930 Bafra spor Kulüp Başkanı Fatih Yıldız:ben, yönetimiz deki çok değerli abilerimiz ve arkadaşlarımızla 1930 Bafra sporumuza daha çok nasıl fayda ve katkı sağlayabiliriz diye projeler yapıyoruz.

Öncelikle 1930 Bafra spor Binasını elden geçirdik,orada Bafra Belediyesiyle ortak çalışarak çevre düzenlemesi yaptık.takımımızın İdman sahası olarak kullandığı Suni Çim Sahamıza Yenilenmesi için gerekli Mercilere baş vurduk,hayırlısıyla da takımımızın ve Teknik Heyetimizin rahatça idman yapabileceği yeni Suni Çim Sahamız da en yakın da zaman da yenilenecek.

Şu an ilk projemiz olarak 1930 Bafra sporumuzun Kırmızı Siyah renklerinden oluşan,Takım Forması,Flaması,Bayrağı, Atkısı gibi ürünlerimizi Ramazan Sokağına açtığımız Stand da satarak Kulübümüze katkı sağlayacağız.Şehrin takımı olan 1930 Bafra sporumza destek vermeleri için Ramazan Sokağın da açtığımız Destek Standına 1930 Bafra spora Gönül vermiş her kesi ,Kulüp Başkan Fatih Yıldız ve Yönetimindeki arkadaşlarımızla bekliyoruz dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.