Öne Çıkanlar Samsun bafra

1930 Bafra spor yeni başkanı Fatih Yıldız oldu
 1930 Bafraspor`un ertelenen kongresi 7 nisan Perşembe günü Bafra spor tesislerinde gerçekleşti tek aday olarak kongreyi giren Fatih YILDIZ yönetimi ile beraber Bafra spor yeni başkanı oldu. Başkan Fatih Yıldız`a ve yeni yönetimine girdikleri bu meşakkatli yolda www.Haberovasi.com olarak başarılar dileriz.
Oluşan yeni yönetim şu şekilde:

Başkan: Fatih Yıldız


Asıl Üyeler: Halit Bakan, Oskay Ünlü, Ömer Kaplan, Ramazan Güngör, Bülent Aşçı, Mariobet Ercan Dişli, Fethi Alış, Turgut Çubukçu

Yedek Üyeler: Ahmet Bulutoğlu, Osman Engiz, Gökhan Özay, Hüseyin Çığır, Hilmi Ömer

Konu ile ilgili açıklama yapan Yıldız, şu ifadelere yer verdi:
Biz buraya birlik beraberliği sağlamak için geldik. Ben Bafra halkından çocuklarımıza sahip çıkmasını istiyorum. Şu an takımımız da oynayan çocuklarımızın hepsi Bafra'nın çocuklarıdır. İnşallah önümüzdeki yıl süper amatörde şampiyonluğa oynayıp 3.lige kadar çıkacağız. Ancak tek isteğim bu çocuklara sahip çıkalım biz yönetim olarak taşın altına elimizi koyduk.

1930 Bafraspor`un bir sonraki maçı 10.04.2016 günü saat 14.30 tüm Bafra halkı davetlidir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.