Öne Çıkanlar Çanakkale Seyhan

1930 BafraSpor 1 Samsun Büyük Şehir spor 2
 Samsun Süper Amatör liginde mücadelen veren 1930 Bafraspor son haftalarına girilen sezonda kendi seyircisi önünde oynadığı ve rakibinin şiddetle puana ihtiyacı olduğu maçta rakibi Samsun Büyük Şehir’e 2-1 mağlup oldu.

Çok sert bir mücadeleye sahne olan maçta rakip Samsun Büyük Şehir takımını çok sert oynamasına müsaade veren Orta Hakem Celil Demircan maça damgasını vurdu. Samsun Büyük Şehir hocası ilk dakikalar da hakemler üzerine baskı kurmak için her pozisyonlar da itirazının dozunu kaçırdı.

Maçın ilk dakikaların da her iki takım da pozisyon üretmekte zorlandı. Kontrolü elinde tutan 1930 Bafra spor rakibinin sert futboluna cevap veremedi.
1930 Bafra spor 44. dakika da kazandığı korner atışın da Bedir’in kafa golüyle maçta durumu 1-0 yaptı. Bu golden sonra rakip takımın hocası Ali Alıntaş yan hakem Enes Göral'a yaptığı sert çıkıştan sonra orta hakem Celil Demircan tarafından saha dışına gönderildi.

İlk yarı 1930 Bafra spor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci devre her iki takımın karşılıklı ataklarıyla başladı. İkinci devrede rakip takım Samsun Büyük Şehir’in futbolcuları ve yardımcı hocaları kaldıkları yerden devam ederek hakem üzerinde baskıyı iyice artırdılar. Her pozisyona futbolcular ve yardımcı hocaları hakem üçlüsüne itirazlarının dozunu arttırdılar.

İKİNCİ DEVRE HAKEM MAÇA DAMGASINI VURDU.


Dakikalar 53. Gösterdiğinde gelişen Samsun Büyük Şehir atağında topla buluşan Uğur takımına beraberlik getiren gölü kaydetti. Bu gol den sonra rakip takım da ikinci golü de 64.dakikada Okan’ın ayağından bulduğu golle durumu 2-1 getirdi. Bu dakika dan dan sonra Nerobet maç 1930 Bafra spor için sinir harbine döndü.

Samsun Büyük Şehir’in her ikili sert müdahalelere devam kararı çıkınca orta hakem Celil Demircan maç kontrolünü iyice elinden kaçırdı.

Son dakikaları daha sert geçen maçta her iki takımdan birer futbolcu kırmızı kart görerek oyun dışında kaldılar. Samsun Büyük Şehir’den Ramazan 90.Dakika da çift sarı karttan Kırmızı kart gördü, 1930 Bafra spor dan ise Mete 90+2 de rakip futbolcuya sert hareketten direk kırmız kartla oyun dışın da kaldı.

Maçın 90. dakikasın da hava topuna çıkan 1930 Bafra spor’ dan Emre rakip futbolcu ile girdiği sert mücadelede sakatlandı. Futbolcuya müdahale edilerek saha dışına alındı. Maçta görev yapan Emniyet mensuplarının 112 acil ekip servislerini arayarak ambulans çağırdı.

Samsun Büyük Şehir kendi için önemli olan galibiyeti alarak hanesine 3 puanı kazandırmış oldu.,

Maçın bitiş düdüğü ile 1930 Bafra spor taraftarı hem hakem hakemlere hem de Samsun Büyük Şehir futbolcularına ve teknik heyetine tepkilerini protesto ederek gösterdiler.

Maça damgasını vuran olay ise ciddi bir sakatlık geçiren 1930 Bafra spor’lu futbolcu Emre’nin Stadyum da Ambulans olmaması.Samsun Süper Amatör maçların da malesef Ambulans bulundurmak zorunlu değilmiş.Futbolcular ciddi bir şekil de sakatlanınca onun hesabını hangi yetkili verecek .

1930 BAFRA SPOR :Mesut,Kadir,Emre,İlker,Bedir,Cem,Onur,Ahmet,Oğuz,Umut,Selami
Teknik Direktör:Mahmut Topal Arif Gençoğlu
HAKEMLER: Celil Demircan,Enes Göral,Eray Pınar
Samsun Büyük Şehir:Onur,Harun,Alper,Önder,Ramazan,Anıl,Yusuf,Emre,Uğur,Okan,Erkan
Teknik Direktör:Ali Alıntaş
GOLLER: 44 Dakika Bedir(1930 Bafra spor) 53.Dakika Uğur. 64.Dakika Okan (Samsun Büyük Şehir)
SARI KARTLAR:Selami (1930 Bafra spor) Önder, Ramazan (Samsun Büyük Şehir)
KIRMIZI KARTLAR:Mete (1930 Bafra spor) Ramazan (Samsun Büyük Şehir)

Kaynak ; Ebubekir Yılmaz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.