Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner798

340.Kez karşılaşıyorlar
Süper Lig'in lideri Beşiktaş 23.haftada Kadıköy deplasmanında Fenerbahçe'nin konuğu olacak.

Geçen hafta Gençlerbirliği karşısında aldığı galibiyetle puanını 51 yapan ve bir maç eksiği ile Fenerbahçe'nin önünde liderliğe yükselen Beşiktaş'ın amacı Kadıköy'de galip gelerek liderliği sürdürmek.

SİYAH BEYAZLI CAMİA ŞAMPİYONLUĞA İNANIYOR

Beşiktaş camiası Kadıköy'den alınacak bir galibiyet ile şampiyonluk yolunun büyük ölçüde açılacağına inanıyor.
Fenerbahçe'nin lig, Avrupa ve Türkiye Kupası'nda çok zorlu bir fikstüre girecek olmasının kendileri açısından büyük bir avantaja dönüşebileceğini hesaplayan Siyah Beyazlı camia,Pazartesi akşamı galip gelinmesi halinde şampiyonluk yolunun sonuna kadar açılacağını konuşuyor. Futbolcuların, artık daha fazla tecrübe ve özgüvene sahip olduğunu vurgulayan Beşiktaş camiası Fenerbahçe maçının kayıpsız geçilmesi halinde geçen yıllarda adeta hastalık haline gelen stresi bu yıl yaşamayacaklarına da belirtmekten geri kalmıyor.

ŞENOL GÜNEŞ'İN DERBİ PLANI HAZIR

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş hafta boyunca oyuncularını hem mental hem de fizik olarak derbi mücadelesine hazırlamak için yoğun çaba gösterdi.

Kamuoyunda konuşulan 'Beşiktaş yenerse lig biter' sözlerinin Fenerbahçe'yi motive edeceğini düşünen Güneş, oyuncularına rakibin özellikle ilk 30 dakikada baskı yapacağını ve bu baskıyı kendi sahalarında bekleyerek karşılamalarının yanlış olacağını söyledi.Qaresma ve Gomez'den orta sahaya çok uzak oynamamalarını isteyen Şenol Güneş'in en büyük güvencesi ise takımın hızlı çıkışları.

Futbolculardan maç boyunca oyun disiplinine sadık kalmalarını isteyen tecrübeli teknik adam "hedefimiz beraberlik Youwin değil kazanmak.Her zamanki Beşiktaş gibi oynarsak kazanırız" sözleri ile öğrencilerini motive ediyor.

Gençlerbirliği maçındaki kadroyu bozmayı düşünmeyen Şenol Güneş sakatlığı geçen ve hafaiçi takımla çalışan Gökhan Töre'yi maçın gidişatına göre ikinci yarıda sahaya sürmeyi planlıyor.

Teknik Direktör Şenol Güneş'in Fenerbahçe karşısına Tolga-Beck-Marcelo-Alexis-İsmail-Atiba-Oğuzhan-Quaresma-Sosa-Olcay-Mario Gomez onbiri ile başlaması bekleniyor.

BEŞİKTAŞ İLE FENERBAHÇE 340.KEZ KARŞI KARŞIYA

Beşiktaş ile Fenerbahçe yarın akşam 340.kez karşı karşıya gelecek.

Daha önce oynanan 339 karşılaşmada Beşiktaş'ın 123, Fenerbahçe'nin 128 galibiyeti bulunurken 88 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. Siyah Beyazlıların 430 golüne Fenerbahçe 466 gol ile karşılık verdi.

Siyah Beyazlılar Kadıköy'de 11 yıldır Fenerbahçe'yi yenemiyor.Sarı Lacivertlilere karşı Kadıköy'deki son galibiyetini 17 Nisan 2005'de oynanan maçta elde eden Siyah Beyazlılar sonraki 11 sezonda deplasmandan galibiyet çıkaramadı.

Unutulmaz maçlar arasına giren Pancu'nun kaleye geçtiği ve Beşiktaş'ın 4-3 kazandığı maçtan sonra Fenerbahçe ile Kadıköy'de oynadığı 11 maçta 7 mağlubiyet alan Beşiktaş 4 karşılaşmadan da beraberlik çıkardı. Beşiktaş 11 yıldır Kadıköy'de kazanamazken, Şenol Güneş'de teknik direktörlük hayatında Fenerbahçe'yi Kadıköy'de yenemedi. 5 farklı takımla Kadıköy'de 17 maça çıkan Şenol Güneş 13 mağlubiyet 4 beraberlik aldı.

Haber Ovası

Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeBeşiktaşDerbi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.