Öne Çıkanlar Doluluk oranı Midye
banner867

Genç hakem sahada kalbine yenildi
banner852
BALIKESİR’in Gönen İlçesi’nde, aday hakem 17 yaşındaki Halil Berke Aygün, yardımcı hakem olarak görev yaptığı amatör küme karşılaşmasının 32'nci dakikasında aniden fenalaşarak yere yığıldı. Hastaneye kaldırılan ve kalp krizi geçirdiği bildirilen Aygün, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Balıkesir İkinci Amatör Küme Marmara- Gönen Grubu’nda bugün sentetik çim sahada Gündoğan Çeltikspor, Bostancıspor karşılaşmasına aday hakem olduğu bildirilen Halil Berke Aygün, Hakem Cüneyt Yılmaz’ın yardımcısı olarak çıktı. Karşılaşmanın 32’nci dakikasında Halil Berke Aygün aniden fenalaşarak yere yığıldı. Sahada sağlık ekibi bulunmaması nedeniyle 112 Acil Servis’ten ambulans istendi. Betsmove Ambulansla gelen sağlık ekibinin müdahalesinin ardından sahadan 500 metre uzaklıkta bulunan Gönen Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve kalp krizi geçirdiği belirlenen Halil Berke Aygün, yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

Aygün’ün hastaneye kaldırılmasının ardından, bir sonraki maçın yardımcı hakeminin sahaya alınmasıyla maç devam etti ve Gündoğan Çeltikspor, Bostancıspor’u 2-1 yendi. Ardından Üzümlüspor- Göbelspor karşılaşması için futbolcular ve hakem ekibi sahadaki yerlerini aldı. Maç başlamak üzereyken, Aygün’ün yaşamını yitirdiği haberi alındı. Büyük üzüntü yaşanırken, hakem Aykut Kuvvetli tarafından bu maç iptal edildi.

Balıkesir Muharrem Hasbi Anadolu Lisesi sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen aday hakem Halil Berke Aygün'in sahada geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirmesi, sporcu ve taraftarları üzüntüye boğdu. Aygün’ün cenazesinin Balıkesir’de toprağa verileceği bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876