Öne Çıkanlar Samsun master
banner798

İZLANDA, BAFRA HATTINDA NELER OLUYOR.
banner852
İzlanda ve Arnavutluk kadar olamadık diye feryatlar koparken milli takımımız hakkındaki her şey bir bir ortaya dökülecekken Ve bütün aptal durumumuz deşifre olacakken ÇEK.CUM. maçı imdadımıza yetişti.

Yumurta kapıya BURAK YILMAZ tabiri ile değil Başka anlamlar yükleyerek kapıya dayanırken ÇEKLERİ 2.0. yenince hemen alelacele her şeyi halı altına süpürmek zorunda kaldık,çünkü ertesi gün ZAR düşeş gelecek beklentisi bir hayli yüksekti..Ne yazık ki zar istediğimiz gibi dönmedi ve bizleri tekrar bir gün öncesindeki eleştirel durumumuza geri dönmek zorunda bıraktı....Fakat bir gün önceki yalakalık tavrı eleştirilerin dozunun düşmesine sebep oldu.Futbolcu başına 500 bin Euro ve federasyonumuzun taahhüt ettiği 500 bin Euro ile 1000000 Euro ya denk gelen pirim konuları yatay geçişlerle ele alınmak zorunda kalındı..

Aslında daha önceki yıllarda futbol federasyonumuzun bütçesi merak konusu olup bu dağıtılan paraların mevzularını dile getirenler olmuştu bi tık....Ancak bi tık ilerlemedi konu.Çünkü o kaynak lazım arkadaşlar..Küçücük İZLANDA ve ARNAVUTLUK [oynadığı futbol ] kadar olamadık..Hocamız 24 takım arasında en çok maaş alan hoca... Futbol federasyonununda görev alan en düşük yetkilinin aldığı maaş dudaklarınızı uçuklatır..Yani anlayacağınız, bu pek nezih kurumumuz futbolumuzu geliştirme aracı olarak değil banka hesaplarını geliştirme merkezi haline gelmiş..Amatör takımlarımız ve alt yapı futbol takımlarımızın perişan durumlarını hiç görmemekteler..Çünkü,oraya hemen çözüm ürettiler ve 15 yıldır uyguluyorlar..ALMANYA,AVUSTURYA,İSVİÇRE,FRANSA, gibi ülkelerde bulunan alt yapılardan Türk çocukları ile bu işi hallediyorlar..Oh ne güzel bir sistem be ...Suya sabuna dokunmadan zahmetsiz kazançlar..

İZLANDA, BAFRA HATTINDA NELER OLUYOR.

İZLANDA nüfusu 300 bin,Bafra`nın nüfusu 150 bin,Bafra bu konuda İZLANDA veya Arnavutluk gibimi davranıyor yoksa futbol federasyonumuz ile PARELELMİ hareket ediyor.Maalesef bizim futbol takımımızda bir çok insanı zengin etmiştir..Hatta ispat ettiğim bir yolsuzluk olayında DÜRÜSTLÜK SANAMI KALDI DİYEREK DOSYAYA[ bazı Bafralı futbolcu ve voleybolcunun ]YALAN BEYANI İLE KAPATILDI.....Mesela bir şahıs takıma genel kaptan oluyor,bir bakıyorsunuz 25 milyar alacağım var diyor alıyor,bir başkası 50 milyar cebimden harcadım diyor belediyeden alıyor,bir başka idareci alaçam ilçelerinden fatura toplayıp belediyeye sunup 200 milyar alacağım var deyip alıyor,aynı şahıs 7 milyar cebinden harcayan bir başka idarecinin [s.y.]dürüst faturalarını alıp belediyeye vermek parayı cebine atmaktan da çekinmiyor.Bugün 1930 Bafra spor sürünüyorsa bunun sebebi bu yönetici anlayışıdır.90 milyar lirayı ceplerine dolduran ve son deste cebine sığmayınca şoförüne arabanın torpido gözüne koymasını söyleyen şahısa bugün Bafra da önemli adam muamelesi yapılıyorsa gerisini sizler düşünün...

Yazdıklarıma yalan atıyorsun diyenler olursa anında belge ile ispat etmeye hazırım..Peki bu anlayış bittimi...öğreneceğiz..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876