Öne Çıkanlar Yakakanet Mil BüroSen

SamsunSpor Basına kapalı antrenman Yaptı

PTT 1'inci Ligi takımı Samsunspor'un Sportif Direktörü Coşkun Zeren, "Göztepe maçında galip gelerek geçen hafta kaybettiğimiz avantajı tekrar ele geçirmekten başka çaremiz yok" dedi.

Sahalarında yarın akşam saat 19.00'da oynayacakları zorlu Göztepe maçını değerlendiren Coşkun Zeren, karşılaşmadan mutlu ayrılan taraf olacaklarını vurguladı. Galip gelmek istediklerini beliten Coşkun Zeren, şöyle devam etti:

"Bu haftanın son maçı bizim maç. Dolayısıyla maça çok farklı bir havada çıkacağız. Puan kaybeden rakiplerimiz oldu. Futbolcularımız bunun Taraftarium için çok istekli ve hırslı. Giresunspor maçına moralle gitmek istiyoruz. Canberk haricinde kadromuzda eksiğimiz yok. Taraflarımızı mutlaka bekliyoruz. Onlara çok görev düşüyor. Takımlarını ilk dakikadan son dakikaya kadar desteklemelerini istiyoruz. Taraftarlarımız bizim için çok önemli. Onları Göztepe maçımıza bekliyoruz."

BASINA KAPALI ANTRENMAN

Samsunspor, Göztepe maçının hazırlıklarına bugün basına kapalı olarak devam etti. Teknik direktör Engin Korukır gözetiminde Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan antrenmanda tempo üzerinde duruldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.