Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

Yeni Oluşum 1923 Bafra Spor İlk Maçına Çıkıyor.

Eski adı ile Kızılırmak spor kulübü yeni adıyla 1923 Bafraspor futbolcuları,yönetim ve teknik heyetle birlikte Maç öncesi moral Yemeğinde buluştu.

Buhara restoran da Nail başkanın düzenlediği yemek programına Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Koray hoca, Abdullah Türkşen, Galip, Halis hoca, kaleci hocası Ahmet ve futbolcular katıldı.

Yemekte açıklamada bulunan Başkan Nail Yaldır ; 14 Şubat 2016, Pazar günü 1923 Bafraspor`umuz ilk maçını AlaçamSpor ile yapacaktır. Alaçam şehir stadyumunda oynanacağımız Maç tüm futbol severleri davet ediyorum. Biz ekip ruhu ile 2 aydır lige hazırlandık. Futbol keyfi artık Bafra`da başladı. Bütün spor severleri yeni takımızı izlemeye davet ediyorum.

Spor sevgisi bizlere ve spor severlere 14 Şubat Sevgililer gününde, spor sevgisini armağanı olmasını temenni ediyorum.”dedi.

14 şubatta ilk maçına çıkacak olan 1923 Bafraspor hazırlıklarını ile çalışmalarını Savoybetting Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ile paylaştılar.

Yemekte bir konuşma yapan Bafra belediye Başkanı Zihni Şahin ; “Bafra da spor adına yapılan bütün projelere imkanlar doğrultusunda yardımcı oldum. Sporun her dalında aktif bir şekilde bulundum. Spor gençlerimiz için çok önemli özellikle gençlerimizi, çocuklarımızı spora yönlendirmek için her dalda yaz spor okulları kurduk ve halen devam ediyor.

Yeni kurulan bu oluşumun Bafralı gençlerden oluşması beni fazlasıyla memnun etti. 1923 Bafra Spor` yönetimine , teknik heyetine ve gençlerimize 14 şubat Pazar günü oynayacakları Alaçam spor Maçında başarılar diliyorum.”Dedi.










 

Haber Ovası

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.