Öne Çıkanlar Veysel Eroğlu Çanakkale
banner798

KIRCALI : DÜNYANIN EN BÜYÜK 10 EKONOMİSİNDEN BİRİ OLACAĞIZ
banner852
Kırcalı daha sonra Yeni kent meydanında sele sepet şenliklerine katıldı. Gaziosmanpaşa mahallesinde teravih namazından sonra Gaziosmanpaşa ve Kemalpaşa mahallesinde vatandaşlarla beraber oldu. Programlara Bafra Ak Parti ile başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Samsun Memur-sen İl başkanı NejdetGüneydu, Bafra ilçe Başkanı Hamdi Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı Bafra programı sonrasında şu açıklamaları yaptı: Gecen Hafta Bafra, Alaçam, Yakakent ve Çarşamba ilçemizde programlara katılmıştık. Bu Hafta Bafra’da olduk. Bafra ilçemizde her yıl Ramazanın 14’ünü 15’ne bağlayan gece geleneksel sele sepet şenlikleri yapılıyor. Bu Bafra’nın 600 yıllık çocuklara yönelik çocuklarla büyükleri buluşturan bir şenlik. Bu programda yer aldık. Ayrıca 5 mahallemizi ziyaret ettik. İftar davetlerine katıldık. Bu şekilde halkımızla bir ve beraber olduk.

AK Parti Samsun milletvekili güncel konular hakkında ise şunları söyledi:Hükümet olarak önceliğimiz terördür. Kararlı bir şekilde her türlü terörle mücadele ediyoruz. Devlet, millet el ele bu belaları ülkemizden def edeceğiz. Terörün olmadığı bir ortamda daha çok kalkınacağız. Demokrasimizi daha çok geliştireceğiz. Huzurun olduğu bir ortamda çocuklarımızı, gençlerimiz geleceğe daha iyi hazırlayacağız. Demokrasinin, kalkınmanın, özgürlüğün gerçek anlamda yaşanabilmesi için emniyetin ve huzurun olması lazım. Terörle mücadelemiz sırasında şehit ve gazilerimiz oluyor. Vatandaşlarımız hayatını kaybediyor ve yaralanıyor. Hepimiz bundan üzüntü duyuyoruz ve içimiz yanıyor.

Kırcalı açıklamalarını şöyle tamamladı: Türkiye olarak inşallah 2023 yılında dünyanın en güçlü 10 ekonomisinden biri haline geleceğiz. Dünyaya isteği gibi yön verenler, mazlum ve mağdurlara kan ve gözyaşı akıtanlara inat, biz mazlumların yanında olmak, onların hak ve hukukunu korumak, onlarla birlikte bir medeniyeti inşa etme yolculuğunu yapmaktayız.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876