Öne Çıkanlar şehit istanbul
banner798

Ak Partili Başkana 'Teneke mahalle' tepkisi
SAMSUN Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın yaptığı bir açıklamada Tekkeköy İlçesi'nde Sanayi Mahallesi'ni 'Teneke mahalle' olarak ifade etmesi mahalle sakinlerini kızdırdı. Yaklaşık 50 kişilik grup mahallede eylem yaptı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın bir toplantıda yaptığı konuşmada Tekkeköy İlçesi'ndeki Sanayi Mahallesi'ni görüntüsü itibariyle 'Teneke mahalle' olarak ifade etmesine tepki gösteren mahalle sakinleri bugün eylem yaptı. Mahalle girişinde toplanan yaklaşık 50 kişilik grup, Başkan Yılmaz'a tepki gösterdi. Mahalle sakinlerinden 43 yaşındaki Aydın Redwin Çavuşoğlu, "Biz teneke mahallesi değiliz. Başkan Yılmaz bu ifade ile bizi küçümsedi. Biz yapılacak hizmetlere karşı değiliz. Başkan bizi buran çıkarıp başka uzak bir yere göndermek istiyor. Biz istemiyoruz bu topraklarda kalmak istiyoruz. Cumhurbaşkanımızdan yardım istiyoruz. Bizi kurtarsın" dedi.

Mahalle muhtarı 50 yaşındaki Erol Kıllı, Başkan Yılmaz'ın 'Teneke mahalle' ifadesini kullanarak küçümsemesinden kırgın olduklarını söyleyerek "Burayı yakıp kentsel dönüşüm yapacaklar ama biz büyüklerimizden şunu istiyoruz; insanları mağdur etmesinler. TOKİ yapacaksa buraya yapsın. Bizi buradan alıp başka bir yere taşımasınlar" diye konuştu.









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Eyyubyazc 8 yıl önce

İyice siyirdi