Öne Çıkanlar Çanakkale Settar Aslan

Termeye Bir Hizmet Daha..

Samsun Büyükşehir Belediyesi Terme Fen İşleri Şube Müdürü Oktay Altun Miliç Sahili ile ilgili değerlendirmede bulundu. Çalışmaların sona yaklaştığını belirten Altun, "Belediyemizin hazırladığı bu proje kapsamında artık Samsun halkı Terme sahillerinden güvenli ve temiz bir şekilde yararlanacak. Çam ağaçlarıyla Wsbets iç içe olan sahilimizde proje dahilinde plaj, gezinti yolları, etkinlik alanı, kafeterya, piknik alanları, yürüyüş parkurları, mescit, düğün salonu, çocuk oyun alanları ve otoparkların yapımı hızlı bir şekilde gerçekleştirildi. Peyzaj ve rekreasyon çalışmalarımız devam ediyor" dedi.


Miliç Düğün Salonu'nu da içinde bulunduran projenin alt ve üst yapı işlerinin tamamlandığı, projeye ek olarak alanda bir de Terme Evi inşa edildiği belirtildi. Aslına benzer olarak ahşaptan yapılan 'Terme Evi' restoran olarak hizmet verecek.






Anahtar Kelimeler:
SamsunTerme Miriç Sahili
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.