Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner798

19 Mart 2016 tarihinde Samsun'a gelecek
 MHP Eski İl Başkan Yardımcısı Nazım Gündoğdu, Akşener için Valilik tarafından İlkadım ilçesinde belirlenen miting alanlarından Tütün İskelesi'ne giden Fuar Yolu üzerindeki alanda miting yapmak üzere tertip komitesi olarak resmi başvurunun yapıldığını söyledi.


SAMSUNLULARI BÜYÜK MİTİNGE DAVET ETTİ

Miting alanının Eski Samsun İl Başkanı Ömer Süslü ve ekibi tarafından gezildiğini ve Samsun'da miting yapmak için en anlamlı noktanın Tütün İskelesi'nin olduğuna karar verildiğini belirten Gündoğdu;'Sayın Meral Akşener'in, Türkiye'nin değişik illerinde yaptığı mitinglerde büyük izdihamların ve kalabalıkların yaşandığını gördük. Bu yüzden Samsun'da da Sayın Akşener'e karşı büyük bir sevgi selinin oluşacağını düşünerek geniş bir Lunabet alanda miting yapmayı Başkanımız Ömer Süslü önderliğinde ekibimizle birlikte karar verdik. Bu anlamda Samsun'da çok büyük bir miting olacağını düşünüyoruz' dedi.

KURTULUŞ SAVAŞININ BAŞLANGIÇ NOKTASI

Özellikle Samsun başta olmak üzere Karadeniz Bölgesi'nde Sayın Akşener'e çok büyük bir teveccühün olduğunu söyleyen Gündoğdu;'Miting için belirlediğimiz alan 19 Mayıs 1919'da Ulu Önder Atatürk'ün ülkenin kötü gidişine 'dur' demek için Anadolu'ya ilk ayak bastığı anlamlı bir noktadır. Kurtuluş Savaşı'nın başlangıç noktasıdır. Bu nokta inşallah önce MHP'nin yeniden dirilişi ve ülkenin AK Parti iktidarından kurtuluşunun ilk adımının atıldığı anlamlı bir güne ev sahipliği yapacaktır. Bu anlamda tüm ülküdaşlarımızı ve vatandaşlarımızı bu büyük buluşmaya davet ediyoruz.' diye konuştu.


Gündoğdu, programa ilişkin başta miting saati olmak üzere daha geniş bilginin basın mensupları ve kamuoyuyla ileri ki tarihlerde Başkan Ömer Süslü tarafından paylaşılacağını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.