Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

1930 BAFRASPORDA DİRİLİŞ YEMEĞİ

1930 Bafrasporun yeni başkan adayı Fatih Yıldız’ın organize ettiği yemek Pidezade salonundagerçekleşti. Yemekte bir konuşma yapan Başkan adayı Fatih Yıldız birlik beraberlik mesajlarıvererek futbolculara Bafraspor yeniden eski gülerine kavuşacaktır. Bugün burada bizim bu yemek diriliş yemeğimiz olsun sizlere güveniyorum Bafra’da bizlere güvenecektir. Bu yemekte bizlere ilk sponsor olan Bafra Pidezade ve personeline teşekkür ediyorum dedi.

1930 Bafraspor teknik direktörü Mahmut Topal; “ 1930 Bafraspor olarak yeniden bir oluşum bir yapılanma olduğu ortadadır futbolcularım bu oluşumdan memnun olduğunu ifade etmek istiyorum.

Bafraspor olarak zor ilbet günler geçiriyoruz bu zor günleri birlik beraberlikle aşacağımıza inanıyorum, elimizdeki futbolculara takviye yaparak ligde kalacağız. 1930 Bafraspor efsanesi Fatih Başkanla start almıştır. Allah yüzümüzü kara çıkartmasın dedi.


















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.