Öne Çıkanlar istanbul Hasan Tosgar
banner798

TÜRKAV`dan Basına Keşkek Ziyafeti

TÜRKAV Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri Bafra Basınıyla Bafra’mızın problemleri ve  ülkemizde yaşanan güncel konuları değerlendirdiler.

Burada bir konuşma yapan TÜRKAV Başkanı Gıyas Varol “ Değerli Basın mensupları sizleri ne zor şartlarda görev yaptığınızı çok iyi biliyoruz, Basın özellikle yerel Basın kendi yaşadığı şehrin aynasıdır. Bu aynayı iyi yansıtan siz değerli Basın mensuplarına teşekkür ediyorum.

Maalesef şu dakikalarda aldığımız acı bir haberle ANKARA kararmıştır. Buradan ANKARA’DA yapılan bu hain terör saldırısını şiddetle kınıyor ve tüm ŞEHİTLERİMİZE baş sağlığı Kralbet diliyorum.

Maalesef ülkemizin dört bir yanı ateş çemberi bu şartlarda sağlıklı düşünmek ve sağ duyulu olmak zorundayız. İlçemizde ise her anlamda bir sahipsizlik yaşanmaktadır, İlçemiz Büyükşehir yasası ile kaderine terk edilmiş ne olduğu bilinmeyen bir yola gitmektedir, burada en büyük görev halkın aynası Basına ve Bafra’da faaliyet gösteren Sivil Toplum Örgütlerine düşmektedir.

Biz Bafra TÜRKAV Şubesi olarak ilçemizin menfaatleri için gereken her şeye ve herkesin yanında bulunmak için adeta seferber olmaya hazırız dedi.”








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.