Öne Çıkanlar Emirliğİ Kemiğe

Samsun'da 56 kişi yakalandı

Güvenli ve Huzurlu Şehir Samsun kapsamında yaptığı şok baskında 56 şahıs yakalandı ve bir çok uygulamada uyuşturucu madde ele geçirildi.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü ,Samsun halkının huzur ve güvenliğini kamu düzeninin sağlanması, suç ve suçlularla etkin mücadele kapsamında, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü, Hassas Bölgeleri Koruma Şube Müdürlüğü, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, Atakum, Canik,İlkadım, Tekkeköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Dış İlçe Amirlik/Müdürlükleri tarafından Park- Bahçelerde yapılan şok uygulamalar ile sabit yol uygulamalarında yapılan denetimler sonucunda;

  • 24.361 şahsın GBT kontrolü yapılmış, 56 Aranan şahıs yakalanmıştır.
  • 250 park ve bahçe kontrol edilmiş,
  • 388 iş yeri kontrol edilmiş, 2 iş yerine işlem yapılmış
  • 18 şahsa idari,6 şahsa adli işlem yapılmış olup 14 şahıs gözaltına alınmıştır.
  • 4 Adet Tabanca- 1 Adet kurusıkı Tabanca
  • 25 adet kesici/delici alet, 9 adet çeşitli çaplarda mermi,

1815,74 gr Kannabinoid, 720 adet sentetik ecza, 168,83 gr. Esrar 1,96 gr kokain , 51 adet ekstazi 50,80 gr Metamfetamin, 3 adet hassas terazi 4 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

14.900 araç kontrol edilerek, 2,755 araç ve sürücüye işlem uygulanmış olup 143 araç trafikten men edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.