banner798

Bafra'dan Samsun'a aday adayları

Ülke genelinde, seçim hareketliliği başladı…

Samsun İl ve ilçe teşkilatları sahaya inen partililer çalışmalarını sürdürüyor.

Aday adayları manşetlerle ve sosyal medaya hesaplarında adaylıklarını duyurdu…

Bazı adaylar, ben aday adayı olduğumda değil, adaylık sürecinde sahaya inerim söylemleri kulislerde konuşuluyor.Bu demektir ki, seçilirsem çalışırım seçilmezsem çalışmam,

Samsun ilinde olan adaylığı düşünülen aday adayları yakında merkeze çağrılacağının bilgisine ulaştık.

Nisan’ın ilk haftasında aday adayların resmi adaylara dönüşmesi bekleniyor.

Bafra’da her zaman olduğu gibi vekil aday adayları göreve talip ,

İktidar partisi’nin mevcut vekili Orhan Kırcalı, 3 dönem kuralına takılmıyor, şuanda aday adayı olduğunu biliyoruz. Vekilin il ve ilçe teşkilatları, Samsun ilinde sokak gezileri devam ediyor.Vatandaşlarla yaptığı ziyaretlerini hemen hemen her gün kendisi sosyal medyasında paylaşımda bulunuyor.

Resmi olarak aday adaylığını açıklayan ilçe başkanlığı yapmış, Ak Parti kadrolarında tanınan ve sevilen Ak Parti Milletvekili aday adayı Tuncay Yurduseven adaylığını koyacak mı? Derken Yurduseven’de adaylığını koyarak seçim yarışının içine girdi,

Edindiğimiz bilgilerde, Ak Parti merkezde yapılacak mülakatlardan sonra işin renginin belirleneceği öğrenildi.

Ak Parti’nin diğer adayları ise, Ömer Çapoğlu, Abdullah Kurumahmut, Mumin Emin Albayrak, Kudret Aydoğan ve Mertcan Çelebi oldu.Bu isimler genel merkezde ne kadar tanılır yada ne kadar ses getirir onu da hiç bilmiyoruz.

MHP’de İki Vekil Aday Adayı,

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin önem verdiği ve kendisinin bizzat oluşturduğu, Siyasi etik kurulu üyesi aynı zamanda MYK üyesi, 25. Dönem Milletvekili Hüseyin Edis’in, Samsun siyasi kulislerinde isimin önce çıktığı biliniyor.

Bu dönemde Abdurrahman Çamaş’ın MHP aday adayı olduğunu kendisi yaptığı paylaşımda sosyal medya hesabından kamuoyuna duyurdu.

Bafra CHP’de Başar Sesleri

CHP’de işler her zaman olduğu gibi arap saçı, hatta karma karışık, her dönem aday adaylıklarını duyuran Nihat Oktay ve Şevki Yılmaz bu dönemde vekil aday adayları listesine isimlerini yazdırdı.Samsun’da ve bölgede ne kadar ses getirir buda tartışılır.Bunu da yakın zamanda göreceğiz.

Bilmeyenler için yazıyoruz..CHP siyasetinde tanınan bir isimdir Göksel Başar, Bafra TSO Yönetim Kurulu eski Başkanı Başar, CHP’den aday adaylığını açıkladı, CHP’de Bafra siyasetinde yeni bir yüzün CHP’ye hareketlilik getireceği düşüncesindeyiz.TSO başkanlığı yaptığında bürokrasinin kendisini yakından tanıdığını biliyoruz. Samsun ve merkez teşkilatları ne kadar şans verilecek bunu da herkes gibi bizlerde merak ediyoruz.

İyi parti bildiğimiz gibi hesaplar saat gibi işliyor…

Bafra İYİ Parti cephesine bakıldığında iki aday adayı var, birisi Bafra siyasetinin ve Bafralının yankından tanıdığı Hüseyin Acar, daha önce hiç siyasette adı geçmeyen Yunus Gün, Samsun sıralamasında hangisi çıkar, hangisi çıkmaz bunu da yorumunu size bırakıyoruz.

Diğer yazımızda buluşmak üzere,

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.