Öne Çıkanlar Çanakkale Settar Aslan

ANNE OĞUL ÖDÜLLERİNİ ALDI
Bafra Kaymakamlığın önderliğinde başlatılan Okul Kantinleri Yarışıyor Proje kapsamında okullar da faaliyet gösteren Kantin İşletmelerinin değerlendirilmesi yapıldı.

Toplam 10 okul Kantin İşletmecisi bu ödüle layık görüldü. Layık görülen Bafra Anadolu Lisesi Kantini, Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Kantini, Kızılırmak Anadolu Lisesi Kantini, İbn-i Sina Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi kantini, Hasan Çakın Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Kantini, Gazi İlköğretim Okulu Kantini, İsmet İnönü İlköğretim Okulu Kantini, Kuşçular Gülizar Kahve İlköğretim Okulu Kantini ödül almaya kazanan okullar oldu.

Ödüllerini Bafra kaymakamı Halis Arslan, Bafra Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kurt,Bafra TSO Başkanı Göksel Başar,Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner,Bafra Milli Eğiti Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu ve Bafra Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Dursun’dan Sertifikalarını aldılar.Törende dikkate çeken unsur ise Ticaret Sanayi Orta Jokerbet Okulun Kantin İşletme sorumlusu Halise Turguter ve Bafra Hasan Çakın Kız Meslek Lisesi Kantin İşletme sorumlusu Cüneyt Turguter'in Anne Oğul olması.Her ikisi de Sertifikalarını alırken ilgi odağı oldular.

Güvenilir Gıda Projesi Sertifika Törenine Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Belediye Başkan Yardımcıs İsmail Kurt, Bafra Ak Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Dursun, Bafra İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın, Bafra TSO Odası Başkanı Göksel Başar,Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner ve çok sayıda davetli katıldı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.