Öne Çıkanlar Samsun Hüseyin Dündar
banner798

Bafra'da 1250 Kilogram boğasına 140 bin lira istiyor

Çevre ilçe ve kırsal mahallelerden büyükbaş ile küçükbaş, hayvanlarını satmak için besiciler hayvan pazarlarına geliyor.

Kurban bayramının yaklaştığı bu günlerde hayvan pazarlarında hareketlilik her geçen gün artması bekleniyor.

Bafra’nın kırsal mahallelerinden olan Harız Mahallesi’nde yaşayan 5 çocuk babası, 70 yaşındaki Hasan Kapısuz köyde doğal ortamında yetiştirdiği Simental Sığırı yaklaşık 1250 kilogram ağırlığında, Hayvan Pazarına getirdiği hayvanını anlaşırsa 140 bin liradan satmayı düşünüyor.

Hayvancılıkla uğraşan 70 yaşında 5 çocuk babası Hasan Kapısuz, büyükbaş olarak 45 tane hayvanım var, küçükbaş hayvanım olarak ta 100 tane var. Bu simental sığırımız yaklaşık 1250 ton gelmektedir. Bu hayvanımda küspe, iğnedir kesinlikle yoktur. Hayvanlarımın hepsi doğal besledim. Açık havada arpa ile buğdayla besledim.” Dedi.

Hayvan pazarı hakkında konuşan Hasan Kapısuz, Genel durum olarak şuan için pazarda hareket yok, hayvanlar daha yeni geliyor, Simental Sığırımı almak şartıyla 140 bin liraya verebilirim. Kantarda tartacağız öyle pazarlığa oturacağız. Bu hayvanımın üstüne şuanda hayvan pazarında daha değerli bir hayvan olamayacağını da sözlerine ekledi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunBafra
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.