Öne Çıkanlar Ayasofyai Kebir Camii Yeni Kadın Kolları
banner798

Bafra'da Pompalı saldırgan tedavisi yapıldı, adliyeye çıkarıldı

Samsun’un Bafra ilçesinde pompalı tüfekli bir kişiyi yaralayan şüphelinin, hastanede tedavisi yapıtlıktan sonra adliyeye sevk edildi.

16 Mart’ta, Tabakhane Mahallesi Ali Hafız Sokak'ta bulunan otoparkta, S.B'ye, şüpheli Dursun K. tarafından pompalı tüfekle ateş açıldı.Ayağına saçma isabet eden S.B, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince Bafra Devlet Hastanesi'ne tedavisi yapıldıktan sonra taburcu edildi.

Polis, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Bafra Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipler, 21 Mart geçesi şüpheli Dursun K.’yı, Hacınabi Mahallesi Öz sokak’ta polislerin ‘dur’ ihtarına uymayıp plakasız çalıntı motosikletle kaçtı. Şüpheli Dursun K. aynı gün Emir Efendi Mahallesi Hasan Çakın Caddesi’nde hareket halindeki otomobile çarpması sonucu yaralı olarak yakalandı.

112 Acil Sağlık ekiplerince ilçe Devlet hastanesine kaldırılan, şüpheli Dursun K. 6 günlük tedavisi tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Şüpheli çıkarıldığı mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Anahtar Kelimeler:
BafraSamsun
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.