Öne Çıkanlar Yaşar Saydam cinsel istismar
banner798

Bafra'da telefonla 300 bin lira dolandırıldı

İddiaya göre, İnternet sitesinde otomobilini satılığa çıkaran Ersin Kanber (43) arayan bir şahıs, 910 bin lira değerindeki aracı almak istediğini söyledi.

Alaçam ilçesinde yaşayan Ersin Kanber’e uçak bileti aldığını kuzenin Bafra’ya geleceğini söyleyerek aracı ilandan kaldırtan zanlı, daha sonra aynı otomobili 680 liraya kendi hesabından satılığa çıkarttı.

İlanı gören, Şanlıurfa’dan gelen Muhammed Hanifi Zengin (27) telefonla görüştüğü şüpheli ile aracı almak için anlaştı.

Şanlıurfa’dan Bafra'ya gelen Muhammed Hanifi Zengin, zanlının yakını olarak tanıttığı ve yardımcı olacağını söylediği araç sahibi Ersin Kanber ile görüştü.

Aracı almaya karar veren Zengin, önce 4 bin 500 lira ekspertize verip, sonra notere gittiğinde Ersin Kanber'e, kendisini araç sahibi olarak tanıtan kişinin banka hebasına 300 bin lirayı gönderdiğini söyledi.

Bunun üzerine Enes Kanber, aracın kendisinin olduğunu ve paranın da kendi hesabına yatmadığını aktardı.

Dolandırıldığını anlayan Muhammed Hanifi Zengin, polise giderek şikayetçi oldu.

Polis, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.