Öne Çıkanlar PKKPYDYPG demet akalın
banner798

BAFRA Medikal OSB’ye Olumlu Çed Raporu

Bildiğiniz üzere, 2001 Yılında karma organize sanayi bölgesi olarak tüzel kişilik kazanan Bafra Organize sanayi bölgesinin 100 hektarlık 2. Etap’ı Medikal Organize Sanayi Bölgesi açılması için girişimler başlatılmıştı.

Bugün geldiğimiz noktada T.C Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevresel Etki Değerlendirme, İzin ve Denetim Müdürlüğü’nün yapmış olduğu incelemeler sonucu Bafra Medikal İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için yapılan ÇED Raporu Başvurumuz OLUMLU olarak sonuçlanmıştır.

Medikal ürünlerde %80 olan dışa bağımlılığımızın azaltılması ve Samsun İlinde kümelenmiş Betsmove olan Medikal firmalarının sektörde kapasite ve üretimlerini arttırıp daha da büyümeleri, bölge ve Ülke ekonomisine sağladığı katkıların artması ve yurtdışına olan bağımlılığımızın minimuma indirilmesi açısından Bafra Medikal İhtisas Organize Sanayi Bölgesi hayati önem taşımaktadır.

ÇED Raporu sürecinde destek veren herkese teşekkürlerimi belirterek, çalışmalarımıza bundan sonra da ara vermeden devam edeceğimizi ifade etmek istiyorum.
diyerek sözlerini bitirdi.






Anahtar Kelimeler:
BafraBarfaRapor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.