Öne Çıkanlar Tatili Şevval Sürer

Bafra’da 19 Mayıs Bayramı’nın 105.’inci yılı kutlandı

Bafra Kaymakamlığı ilçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen, 15 Temmuz Demokrasi Meydan’ında çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile program başladı.

Açılış Konuşmasında ilçe Gençlik Merkezi Müdürü Selim Erdoğan,” Samsun'da tutuşturduğu kurtuluş meşalesinin, Anadolu'da elden ele, gönülden gönüle dolaşmasının 105. Yıldönümü çoşku ile kutluyoruz. 19 Mayıs, gençlik; gençlik gelecek demektir. Türk genci, Türk İstiklali ve Türk Cumhuriyeti'nin yılmaz bekçisi, bugün ve yarınların tek ve en büyük güvencesidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını ve bu vatan için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. “ Dedi.

Altınkaya Anadolu Lisesi’nin organize ettiği etkinlikte, şiirler, gençliğe hitabe, gençliğin Ataya cevabının okunması, müzik dinletisi, okullar arasında şiir, resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim edildi.

Etkinlikte İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü sporcuları jimnastik, Taekwondo ve güreş grupları gösteri yaptı. Mehmet Yıldız İlçe Halk Eğitimi Merkezi’nin öğrencileri Halk Oyunları Folklor gösterileri ile devam etti.

Etkinlik sonunda Olimpiyat Fon Gösterisinin ardından ilçe protokolü günün anısına hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Programa Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Olcay Aksoy, Bafra Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Sefa Maraşlı, Siyasi parti temsilcileri, daire kurum müdürleri ve vatandaşlar katılım sağladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.