Öne Çıkanlar Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner Samsun Tabip Odası
banner797

Bafra’ya nefes aldıracak projeler gezildi

Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç,Samsun Valisi Orhan Tavlı,Ak Parti Samsun Milletvekili OhanKırcalı ve AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz ile ilçede istihdam gücünü artıracak, Bafra’nın sanayisine büyük katkı sağlayacak olan Orta Ölçekli Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ve ilçenin lojistik potansiyelini artıracak Tır Parkı projelerinde devam etmekte olan çalışmaları farklı zamanlarda yerinde inceleyerek bilgi verdi.

Başkan Hamit Kılıç’ın 2019 seçim beyannamesinde de yer alan ve temeli atılarak çalışmalarına başlanan Orta Ölçekli Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ve 50 dönümlük alanda yapılacak 208 araç kapasiteli modern tır parkıilçeye pek çok açıdan katkı sağlayacak.

460 dönüm alan üzerinde; 11 bloktan oluşan, 250 adet sanayi dükkânı, 20 adet ticari amaçlı iş yeri, idari ve sosyal tesis alanı, sağlık tesis alanı genel otopark alanı ile işletmelere kendilerini geliştirmesi, yeni teknolojilere ayak uydurması imkânı sağlayacak olan Orta Ölçekli Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi bütün bu avantajlarının yanında ilçedeki gürültü ve görüntü kirliliğinin de ortadan kalkmasına vesile olacak.

Çalışmalarındasona yaklaşılan ve kısa süre içerisinde hizmet vermeye başlayacak olan tır parkı, başta ilçedeki trafik keşmekeşliğinin giderilmesi olmak üzere pek çok sorunun ortadan kalkmasını sağlayacak. Bünyesinde araç bakım ve yıkama alanları da barındıracak olan modern tır parkıilçenin lojistik potansiyenin artırılmasında önemli bir görev üstlenecek.

Uzun yıların ardından alt yapı sorunu ortadan Bafra’da artık tüm enerjilerinin modern şehir algısına hizmet edecek projelere yönelik olacağını ifade eden Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç “Bu noktada şehir estetiğine yönelik her unsurun üstünede hassasiyetle duracağız gürültü ve görüntü kirliliğini giderecek Bafra’mıza nefes aldıracak her iki projemiz kısa sürede hayata geçecek. Bafra’mızın artık yer altıyla ilgili bir sorunu kalmadı. Allah’ın izniyle yeni dönemde tüm projelerimiz ve yatırımarımızSosyal ve Kültürel donatılara yönelik olacak” dedi.

TIR PARKI 

ORTA ÖLÇEKLİ SANAYİ BÖLGESİ

HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler:
SamsunBafra
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.