Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner797

Başkan Kılıç Ramazan Ayı mesajı yayınladı

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç mesajında şu ifadelere yer verdi,"Mübarek üç aylarımızın başlamasıyla gelişini dört gözle beklediğimiz 11 ayın sultanı, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennem ateşinden kurtuluş” olarak adlandırılan Ramazan-ı Şerif’e yeniden kavuşmanın sevinci içerisindeyiz.Tüm aylardan daha hayırlı olan bu mübarek Ramazan ayı maneviyatın en çok yaşandığı müstesna zaman dilimleridir. Rabbim hepimize bu ayın feyzinden ve bereketin istifade edebilmeyi, düşünme ve nefis muhasebesi yapabilmeyi, hatalarımızdan arınarak Yüce Mevla’ya yönelmeyi nasip etsin. " dedi.

Başkan Hamit Kılıç,"Aynı zamanda bolluğun ve bereketin üzerimize bir yağmur misali yağdığı, herkesin birbirini sevgiyle kucakladığı bu önemli ay içerisinde yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi yer almaktadır. Rabbim bizleri Kadir gecesine erişip o geceyi hakkıyla idrak eden, bayrama arınmış ve bağışlanmış kulları olarak ulaştırsın.Rabbim bu mübarek ayın hürmetine; ülkemizde ağır hasarlar meydana getiren ve birçok vatandaşımızın mağduriyetine yol açan deprem ve sel gibi felaketlerin izlerini silebilmemizi, vatandaşlarımızın yaralarını kısa sürede sarabilmemizi, bu zor zamanlarımızı el ele vererek, milletçe aşabilmemizi nasip etsin. Rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten muhafaza eylesin."

Bu duygu ve düşüncelerimle; Ramazan-Şerif ayının ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini dileyen Kılıç, bütün insanlığın ihtiyaç duyduğu barış, huzur ve refah dolu günlere ulaştırmasını, maneviyatın dolu dolu yaşanacağı bu kutlu ayda sevgi, kardeşlik, hoşgörü, birlik ve beraberlik iklimin tüm bölgelerimizde hâkim olmasını yüce Rabbim’den niyaz ediyorum.Tüm İslam Âleminin ve kıymetli hemşehrilerimin ‘Ramazan-ı Şerif’ini tebrik etti.

Anahtar Kelimeler:
BafraHamit Kılıç
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.