Öne Çıkanlar Samsun bafra

Başkan Şahin Sosyal alanlarla ilgili  mecliste konuştu

 İki yıldan bu yana işletilmeyen Alparslan Türkeş Parkı ile ilgili  Bafra Belediyesi Nisan Ayı  meclis toplantısında sosyal alanlarda açıklamalarda bulunan Başkan Şahin Şu ifadelerde bulundu.

Şahin Konuşmasında Bafra Belediyesi olarak ALPARSLAN TÜRKEŞ parkını işletme kararını aldık. 2 yıl önce yeniden restore Edilen  parkımız büyük şehir yasası beklentileri ve yatırım amaçlı düşünceler içinde bekledik.



Öğretmenevi , ve büyükşehir belediyesine verilmesi adına bir çok kez düşünüldü. Ancak alanın büyük olması ve restoran tarzı büyük bir iş olduğu için pek bu işletmeler sıcak bakmadılar. Bizde Bafra belediyesi bünyesinde  iki bölümlü yerin bir bölümünü Bafrada hizmet binası olamayan ve Bafra için gerekli olduğunu düşündüğümüz Kadınlarımıza tahsis ettik. KADIN KOORDİNASYON  MERKEZİ olarak Bafralı Kadınlarımızın çalışma alanları olmasını ve burada bir dayanışma merkezi adına faaliyet gösterecektir.

Alparslan  Türkeş parkın diğer alanını ise belediyemize tarafın dan  Çay cafe gibi yeme içme alanı olarak  Çalıştıracağız Bafra halkına şimdiden hayırlı olsun şeklinde konuştu.

 

MHP BAFRA MECLİS ÜYESİ HAKAN AYTÜR`ünde Soru Önergesinde bulunan “Alparslan Türkeş Parkının İsminin yazdığı yerde  tarihinin Net bir şekilde vurgulanması” talebi sunuldu. Başkan Şahin bununla ilgili yer tespiti yapılarak  uygun bir zaman diliminde gereğinin yapılır dedi.

 

MHP MECLİS ÜYESİ İSMAİL BEKAR ise  Gündem dışı Sorusunda “ Basın ve Sosyal medyada son günlerde Bafra eski tekelin olunduğu yere Ramazan Sokağı kurulacağı haberleri yayınlanmaktadır. Bununla ilgili spekülasyon  dedi kodular var” Dedi.

 Başkan Şahin  Konun şuana kadar  Bafra belediyesini alakadar edecek bir yanı yok tamamen özel şirketin yapmış olduğu bir girişim bende duyuyorum yok belediye yapacakmış vs.. bu sözleri kesinlikle öyle bir şeye asla izin vermem konun takipçisiyim dedi.

Bunun üzerinde MHP Meclis üyesi İsmail Bekar  “ sayın Başkanım bilindik üzerine RAMAZAN SOKAĞI Bafra Belediyesin meal olmuş geleneksel hale gelmiştir. Bu isim altında  kurulacak bir yerin belediyemiz tarafından takip edilmesini diliyorum” dedi.

Başkan Şahin Ramazan Sokağı adına sahip çıkılır gereken yapılır. Şu ana kadar herhangi bir isim konusunda bir talep gelmedi, özel bir şirket  tekel caddesi  bulunan alanda bir şeyler yapılacağı hakkında bize yasal bir başvuru da  yapılmadı. Yapıldığında gerekeni yapacağız şeklinde konuŞtu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.