Öne Çıkanlar Samsun bafra

Başkan  Şahin`den Anneler Günü Mesajı
 Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Şahin, hoşgörünün, merhametin, saf bilginin tükenmez kaynağı, sevginin, şefkatin, sabrın ve özverinin timsali olan başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere tüm annelerin anneler gününü kutladı.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yayınladığı Anneler Günü mesajında şu duygulara yer verdi:

“Bizi millet yapan değerlerin, her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok annelerimizin payı vardır. Bizlere bu duyguları ilk olarak onlar vermektedir. Hayatımızın her alanındaki etkin katılımlarının yanında annelik sorumluluğunu da özveriyle sürdüren Cratosslot kadınlarımız, aile ve toplum hayatının temel taşlarıdır. Onlar, sevginin, hoşgörünün, merhametin, özverinin ve saf bilginin bitmez tükenmez kaynağıdır. Annelerimizin hayatını kolaylaştırmak, yalnızca ihtiyaç duyduklarında değil, her zaman yanlarında olmak, onları sevmek, mutlu etmek, emek ve fedakârlıklarının boşa gitmediğini gösterecek bir hayat yaşamak hepimize düşen en büyük sorumluluktur.

Ülkemiz, ciddi bir mücadelenin içerisindedir. Bu mücadele bir var oluş mücadelesidir. Bu varoluş mücadelesi esnasında nice ocaklara ateş düşmekledir. Bu ateş de en çok annelerimizin yüreğini yakıyor. Bu gün onlar için, şehit anaları için buruk bir gün. Vatan uğruna, bayrak uğruna, devlet ve millet uğruna canını feda eden kahramanlarımızın anneleri. Her birinizin ellerinden minnetle ve şükranla öpüyorum. Bu devlet, bu millet şerefini sizlere borçludur.

Bu vesile ile tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutlar, ayakları altına cennet bahşedilen analarımıza saygılar sunarım.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.