Öne Çıkanlar istanbul DEAŞ operasyonu
banner798

Bu proje Bafra’nın deniz özlemini sona erdirecek

31 Mart yerel seçimlerine Cumhur İttifakı’nın tüm unsurlarının yürekten katkılarıyla hazırlanan Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç ve proje ekibi tarafından hazırlıkları tamamlanarak uygulama aşamasına getirilen proje, tanıtımının yapıldığı günden itiaberen Bafralıların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

Cumhur İttifakı AK Parti Meclis Üyesi Adayları ve Proje Tanıtım Toplantısı’nda Başkan Kılıç tarafından detayları açıklanan Bafra’yı Denizle Buluşturma Projesi,başta ulaşım olmak üzere çeşitli nedenlerle denize uzak yaşayan Bafra’nın denize olan özlemini ortadan kaldırılmasının yanında sosyal donatılarıyla ilçenin sosyal yaşamında yeni bir pencere açacak.

Merakla beklenen proje hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Hamit Kılıç, “Daha önce ifade ettiğimiz gibi geridebıraktığımzı 5 yıllık dönemde ilçemizin alt yapı sorunu ortadan kalktı. Artık tüm enerjimizi ilçemizin sosyal ve kültürel beklentilerini karşılamakta kullanacağız.İlçemizin Sosyo-Kültürel potansiyelini artırmak ve şehir turizmini canlandırmak için harekete geçiyoruz. Bu doğrultuda her birinin üzerinde hassasiyetle durarak yeni dönem projelerimizi hazırladık.

Kızılırmak sedde kıyı şeridinden Koşuköyü sahiline kadar uzanan yaya, bisiklet ve araç yolu ulaşım bağlantısı oluşturarak hemşehrilerimizi denizle buluşturacağız.

Çok değerli ve kıymetli gördüğümüz Bafra’yı Denizle Buluşturma Projemizde hiç vakit kaybetmeden yol katetmek istiyoruz. Bu proje ile Bafra’nın denize uzak kalışını, ulaşmakta yaşadığı sorunları ortadan kaldıracağız. Millet Bahçemizden denize kadar olan güzergahın asfaltını yapıp, bisiklet yolu ile birlikte bütünleştirerek denize olan hasretimizi sona erdireceğiz. Burada bulunan balıkçı barınağını da inşallah resmileştirip o alanda sosyal tesisleşmenin altyapısını sağlayacağız.

Söz konusu proje paralelelindesürdürülebilir belediyecilik anlayışı ile şehrimizin ihtiyacı olan bisiklet yollarını halkımızın hizmetine sunacağız.Kızılırmak sedde kıyı şeridinden Koşuköyü sahiline kadar uzanan Bisiklet Yolları Projemiz ile trafikten kaynaklanan hava kirliliğinin azaltılmasına, gürültü kirliliğinin önlenmesine, çevrenin korunmasına ve ekonomiye olumlu katkı sağlanmasına öncülük edeceğiz” dedi.

Başkan Kılıç, açıklamalarını “Yeni dönemde şehir gürültüsünden ve kalabalıktan uzaklaşmak isteyen vatandaşlarımızın stres atmasına,yeşili ve mavisi ile ilçemizin güzelliklerini keşfetmesine, hedeflediğimiz alanlarla sınırsız eğlenceye doymasına imkan sağlayacak bu projelerimiz şehrimizin değerini artıracak” ifadeleriyle tamamladı.

Anahtar Kelimeler:
BafraHamit Kılıç
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.